Magnezyum canım kramplara iyigeliyor
Çok teşekkür ederim
Magvital kullanıyorum ben. Ama buda kullanılır. Doktor verdi değil mi? Ayiniza belki uygun olmayabilir erken kullanım zararlı oluyor o sebeple soruyorum.
Bende kullanıyorum bu efervesanı 5 aydan sonra doktor verdi ama Erken kullanım derken erken ne zaman için acaba ? Faydasını da görmedim pek…
Erken derken ilk üç ay kullanım önerilmiyor kasılma yapıyormuş. 5. Ayda verdiyse sorun yok. Ne gibi ağrılarınız var acaba? Magnezyum krampları önlüyor kan basıncı ve bebek gelisimi için faydalı gebelik zehirlenmesi ve erken doğumu önlüyor veya en aza indiriyor diyebiliriz. Halsizlik falan varsa veya sırt ağrısı doktorunuza da sorarak ocean Mommy ve calcium takviyesi öneririm.
Oh rahatladım:) Fakat hergün sade maden suyu içiyorum toplasam 6 7 kez bacak krampı ile uyandım uykumdan. O günlerde aldım bu tabletten.Doktorum kramplar olunca başlarsın demişti. Ocean mummy kullaniyorum multivitamin olarak. Ben de iki haftadır sol kasık ağrısı var batma gibi. Geçer geçere dedim ama yok… Yarın randevum var. Okuduğum kadariyla kalsiyum eksikliği bu ağrıyı yapıyormuş aklimdaydi doktora da soracaktım yarın. Kalsiyum extra olarak siz alıyor musunuz? Umarım sebebini yarın net olarak öğrenirim. Yürümemi zorlaştırıyor keza…
Doktorum bana seyahate çıkıyorum diye yazmıştı bence öyle hatırlıyorum.10 hafta yazmıştı ama pek kullanmadım.Kulanmayo düşünmüyorum.
Benim sırtım falan çok ağrıyordu kalça kismim. Bende parol içiyordum. Doktor kızdı kafana göre neden ilaç aldın diye. Kalsiyum eksikliğinden oluyor o ağrılar dedi. Kalsiyuma başladım hemen bir saate geçmişti ağrılarım. Bana da haber verin ne diyecek bakalım
Bugün kontrole gittim.Suphelendigi seyleri sordu akıntı, idrar yanmasi ,sirt ağrısı, fıtik var mı vs…hiçbiri yoktu.
Ultrasonda baktik ki bebek sol kasıkta kafasıyla baskı yapiyor
Ağrımın sebebi orada durmasiymiş.Hafif hareketlerle iktirmemi soyledi c seklinde duruyor.
Ama yine de kalsiyum takviyesi yazdı.
Ishal oldugum içinde probiyotik yazdı.
Halbuki kefir çok tüketiyorum.Pek faydası olmadı anlaşılan…
Tiroidlerinizde hiç baktılar mi tsh değeri. Oda ishal yapıyor.
Evet onu muhakkak istedi doktorum.
Bir problem yok.
Demir ilacı kimilerinde kabızlık yaparken bende ishal yapmış olabilir bilemiyorum bu yuzden probiyotik ilaça başlattı.
5 gün sonra duzelmesi gerekiyor sanırım haber bekliyorum dedi çünkü.
25 haftalikken seker yuklemesi oldu o gunden sonra dengem nedense bozuldu ishal başlangıcı yani.Ama aynı zamanda da demir takviyemin markasini degistirdim suçu kime atacagimi bilemiyorum bunu da belirttim ama sebebin yükleme oldugunu düşünmüyor.
Şeker takibindeyim yeme içme duzenimde değişti. Yani herşey etkileyebilecek düzeyde
Keşke şeker yuklemesi yaptirmasaydiniz. Ben şeker takibi yapıyorum üç aylık açlık tokluk şeklinde. Çok şükür hiç şekerle sorunum olmadı. İlk çocuğumda bende yaptırdım şekerim yükseldi gereksiz yere doğuma kadar diyet yaptım sadece gözlemliyorlar ilaç vs verdikleri yok. Ne bileyim yaptırmadıgim için pisman değilim. Allah size de şifa versin inşallah sorunsuz şekilde bebeğinizi kucağıniza alırsınız