Ebeveyn kaygıları

Merhaba hanımlar, lafı dolamdırmayacağım sizin çocuk yetiştirmede endişeleriniz kaygılarınız neler

Nervous Everything Is Fine GIF by Holler Studios

3 Beğeni

Çocukları okul çağına kadar çok güzel sakınabiliriz ama okula başladıklarında çevrelerini kendileri seçtikleri için benim de korkum yanlış çevre ve arkadaşlıklar edinmesi. Hele de bu devirde kız çocukları korumak ultra çaba istiyor. En büyük korkum bu

Senin kaygıların neler ?

6 Beğeni

Aynisini düşündüm seninle sen yazmışsın kızım okula gidiyor yanlış arkadas edinecek yanlış şeyler yapacak diye aklim cikiyor ama her zaman ne olursa olsun bana herseyi anlatabilecegini yanlis bisey bile yapsa bana söyleyebilecegini hep onun yaninda oldugumu söylüyorum sürekli ki bana güvensin birsey saklamasin bu devirde cocuk büyütmek onu korumak gercekten cok zor Rabbim yardim etsin dogru yoldan ayirmasin yavrularimizi

3 Beğeni

@NURAN katılıyorum ve dede anneanne vs nin yanlış yönlendirmeleri koyduğum kuralları çiğneme ihtimalleri çocuğuma kötü örnek olacak davranışlarda bulunmalari

5 Beğeni

Ah Benimde kaygım hep bu.:person_facepalming:

Emin ol çocuklar dede ve nenelerde kuralları çiğneseler de evde çiğnenemeyeceğini biliyorlar

1 Beğeni

Onu endişe etmek için erken, ben ya bebeğe bir şey olursa endişesi tırnaklarını kessem bile gözüne sokacak yırtacak diye korkuyorum. Yanimda yatarken yüzü gözü kapanırsa ölürse diye korkuyorum. Üşütür mü diye korkuyorum banyo yaparken elimden kayar düşerse diye korkuyorum

1 Beğeni

Bunların aynılarını ben de yaşıyorum maalesef arkadaşım

1 Beğeni

Ahh canım benim :pleading_face: Bu korkular hepimizde var ,korktuğumuz başımıza gelmesin inşallah :pray: