Merhaba e-bebek indirimlerinden bebek arabası alacak olan var mı? Ya da daha önce e-bebekten alıp memnun kaldığınız bir model varsa yazar mısınız? Bir türlü karar veremiyorum buradaki mağazada pek çeşit yok o yüzden internetten hiç görmediğim bir modeli de alamıyorum kafam çok karıştı. Önerileriniz varsa çok sevinirim 🩷
@aslierguven valla Kraft palma diyr bebek arabası aldım çift yönlü değil ama sürüşü çok iyi kibar mini tek elle katla koy yer kaplamiyo bişey etmiyor puset kullanmak istemediğim için pusetsiz bakmıştım zaten ben memnunum yani ama daha detaylı bişey ararsan bilemicem kuzenimin var kardeşimin var ay bir ağır hantal bişey insana eziyet surucez diye yani bide ben çok toplu taşıma kullanıyorum onun için ideal ,
Şimdi baktım çok güzelmiş güle güle kullanın 🩷 ama bana pusetli lazım, malesef o ağır dediğiniz modellerden almak zorundayım galiba
Biz geçen hafta bu ürünü aldık, yorumları her sitede çok iyi idi, hem puset hem araba tek parça şekilde kullanılıyor . Ürunu henüz bebem olmadığı için kullanmadım faakt manevrası iyi, hafif , ve kullanışlı gibi duruyor
Ben de mağazada görüp çok beğendim ve şuan fiyatı inanılmaz düşmüş, sadece puset ve arabanın tek parça kullanılmasına takıldım çok hoş gelmedi gözüme kullanış açısından da keşke ayrı ayrı olsa daha rahat olurdu diye düşünüyorum
Ben açıkçası çok takilmadim, görüntü olarakta hoş duruyor , üstelik ürün aldiginizde e bebekten, başka aldığınız ürüne %50 indirim verdi o şekilde pregonun yurutecini 850 TL ye aldık, peşin fiyatına 8 taksit . Avantajı çok
Evet ben de e bebekten almak istiyorum aklımda sizinki dışında bir de kraft kenya modeli var sanırım ikisinden biri olacak, pazar günü mağazaya tekrar gidicem eğer ikisini bir kullanmak zor olmuyorsa muhtemelen sizinkinden alıcam çok teşekkür ederim 🩷
Travel sistem alanlar genelde sonradan kabin boya geçiyor zaten puseti 6 aya kadar kullanıyoruz bende prego aira plus aldım çok pratik sürüşü falan