Bugün nezaman ölcsem ilk degerlerim yüksek cikti , tansyon ölcmedım önce hiç bi sekılde bi aktivite vs yapmam. Yinede ilk ölcüm 145/87 araya 5 daka Karim sonra tekrar ölctüm ikinci ölcüm ise 136/80 . Hadi Diyelim hareketlendim vs 145/87 cikti ilac kulanmsms ragmeb ilk ölcüm normal mi, günde 2 tane ilac kulaniyorim tansyon icin.
Bu şekilde olcumlerinizi söyleyin Zaten sınırda olduğu için riske atmaz ve doz yükseltir benimde iki taneyle başlayıp doğuma girdiğimde günde 4 tansiyon ilacı içiyordum o halde yükselince 36+3 de riske atmayın doğuma aldı sizde tansiyon değerlerinizi söyleyin doktorunuza
Genelde farklı çıkar ama bir iki değer farklı çıkar en sağlıklısı bı beş dakika arayla ölçmek benim bazen çok yüksek çıkardı paniklerdim beş dakika sonra normal çıkardı olabiliyor sonuçta elektronik aletler
Geçmiş olsun tansiyona çok dikkat etmeniz gerekiyor doktorunuza danısın bu durumu doz yükseltir belki ilaci değişir yüseldigi zaman sola doğru uzanin dinlenin faydası var
Cok Tesekur ederim. Gecen gün doktora gitim bi kac degeri hani ara Ara yine 145leri göruyorum dedi normal hele yemekten sonra bu yüzden pek takmadi gibi
Elektronik tansiyon aleti ile olctuyseniz normal. Onlar bozuk oluyor asla ayni kiside tansiyonu 2 kere ayni gostermiyor. Yani hatali olan aparatin kendisi.