Düzeltme güncellemesi

En son güncellemede haftta sayımında yaptığım değişikliği eski haline getirip, bir kaç ufak değişiklik içeren yeni güncellemeyi gönderdim. IOS için yayınlandı. Android için inceleme de bir iki gün içinde yayınlanacak.

Değişim günlüğü

• Hamilelik hesaplaması eski versiyonda olduğu hale geri getirildi.
  • Blog sayfası ana menüye taşındı.
  • Ufak tasarım değişiklikleri yapıldı.
  • Ana sayfadaki bir reklam kaldırıldı.
1 Beğeni

Benim ki haftaları yalnıs gosteriyor 22 haftalıgım 23 gosteriyor duzeltemiyorum eski hali daha iyidi :expressionless:

Eski haline gelecek, güncelleme bir iki gün içinde yayınlanınca güncelle, eski görğntğsğne kavuşacak.

Şu an haftaları yanlış göstermiyor canım, üstte ki hafta bilgisi normal hafta bilgisi, bebeğin etrafındaki ise içinde bulunduğun hafta bilgisini gösteriyor

Her yeni haftada bebek anne gelisimini girdigim hafta icin okuyordum simdi 22 degil 23 haftayı gosteriyor 22 haftayı okuyamadım

1 Beğeni

Güncelleme gelince okuyabileceksin canım, bugün veya yarın yayınlanacak. Güncelleme geldiğinde bildirim göndereceğim. Bildirim geldiğinde Play Store gir uygulamayı güncelle.

Tamam cok tesekkur ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba bebeğin gelişiminin yazılı olduğu bölüm açılmıyor nasıl düzeltebilirim

Uygulamayı güncelledin mi?

Evet güncelledim

Sanirim meyve boyutu da değişti lahanaydik bı anda patlicana geri döndük :joy::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

evet meyveleri değiştirdim :slight_smile:

1 Beğeni

Kaçıncı haftadasın şu an (bebeğin etrafında yazan hafta) birde telefonunun marka ve modelini yazar mısın?

Önceden sayfadayken reklam gelmezdi bana admin ama şuan her dakika reklam geliyor

Canım bişey soracam

Bebek kilosu ve boyu ekrandaki değiştire biliyormuyuz

Hayır bunu kullanıcı değiştiremez ama takvim sayfasına not olarak eklersen hamileliğin hangi günü haftasında olduğunu görebilirsin

Peki canim teşekkürler

1 Beğeni