Duygularimi hissedemiyorum

Merhaba Hanimlar ben 7+4haftalik hamileyim Normalde cocuk cok istiyordum halada ıstiyorum bunu biliyorum ama hicbir sey hissetmiyorum duygularım sanki ölmüş gibi bu normal midir karninizda bebeginizle konusun diyorlar ben onu yapamıyorum

2 Beğeni

Daha cok yeni oldugu icin kendinizi gebe hissedemeyebilirsiniz ondandir. Zamanla onun varligini daha cok hissettikçe konusur mutlu olursunuz. Insan bide biseyi cok isteyip o olunca da sanki bir bosluktaymis gbi olabiliyor. Kendinize zaman taniyin

1 Beğeni

Canım benim hormonlarının durumu karışık şuan böle hıssertmende çok normal ben oğluma ılk hamıle kaldığımda sankı çocuğu başkası doğuracak gibiydi gram his yoktu içimde dedıler bır tekme atsın karnında ozaman hıssedersın valla bende hıcbırsey olmadı doğum yaptım kucağıma verdiler o kadar güzel bir bebektıkı böle rüya gıbıydı ama benim değil gıbıydı hala ama eve geçince onunlavakıt gecırdıkce ona o kadar çok bağlandım ki o kadar çok sevdımkı artık böle günler gectıkte gecelerı kalkıp onu ızledıgımı falan farkedıyordum yanı anılacağın oğluma emek verdıkce ıcımdekı anne duygusu arttı sımdı 10 yaşında benim herseyım oğlum dünyalara değişmem sımdı kızıma hamıleyım ılk aylar kızımdada hıcbırsey hıssetmedım ama bu sefer tekmelerını hıssedımce heyecanlanmaya başladım emınımkıkucagıma aldıktan sonra zaman gectıkte onura oğlum kadar çok sevecen bu yüzden kendını lütfen kötü hıssetme bu duygular çok normal

2 Beğeni

Ilk zamanlar ben de ayni sekilde olmustum biliyorum orda oldugunu ama hissetmedigim icin hic boyle normal birseh gibi geliyordu. Hatta bir cok kez kendime bile kırmıştım neden boyle ruhsuzum diye. Ama bence Allah tarafindan o zamanlarda bize cok fazla anlam yüklemeyelim diye bu sekilde oluyor , eger olur da kaybedersek Allah korusun insan daha normal karsilayabiliyor. Cunku hissetmeye basladiginda gercekten artik tam olarak her seyi onu dusunerek yapiyor insan

1 Beğeni

Sabır annesi, 19. Haftadan SONRA bı hareketlerini hissetmeye başla o Zaman aranızdaki bağ da daha güzel hissettirir seni… İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi

1 Beğeni

İnan çok normal bu duygular bence zaten annelik duygusu emek verdikçe gelişen bir şey yani ben öyle olduğumu düşünüyorum​:hatching_chick: @Aygul

1 Beğeni

Yaa canim benim. Bende bazta oyleydim kendime cok kiziyordum. Istiyordum ama cok degisim kotu duyguydu. Bazen ne olduğunun anlam veremiyordum. Benimseyemiyordum. Ama şimdi oglum da oğlum cok merak ediyorum nasil bir bebek nasil bir cocuk olacak. Bazen karnimi boyle avuclarken buluyorum kendimi. Uyurken elim surekli karnimda tekmelerinu hissediyorum. Cok mutlu ediyor beni.

1 Beğeni

Çok normal bunlar kendını kötü hıssetme canım hepiniz yaşadık yaşıyoruz da bunları

2 Beğeni

Şimdi ilk haftalar olduğu için bu çok normal canım şimdi hareket etmiyor daha minicik bir fetüs ama ilerleyen zamanlarda ne zaman hissedersin bilemem ama karnın birazcık büyüdükten sonra ve bebek hareket ettikten sonra o kadar güzel duygular biriktireceksin ki onunla yaşayacağın şeyleri hayal edeceksin onun her attığı tekmeyi sabırsızlıkla bekleyeceksin şu anda hormonlardan dolayı bu hissettiklerin ama ilerleyen zamanlarda hatta dersin uygulamada bir bayan söylemişti veyahut da etiketleyebilirsin Leyla sen böyle böyle demişsin diye

1 Beğeni