Saglik ocagi veriyo canim vitamini sana ve bebege banada sordular bende daha saglik ocagina gitmedigim icin almadim dedim topuk kani vermeye gidince verir doktor
saglik ocagi anneye veriyo recetesiz yani.bidaha gidip isteyebilirsiniz ucretsiz.
Maşallah canım ne güzel benim doğumum çok kötü geçti anlatamadım lohusalığın hayırlı olsun evladını sana bağışlasın inşallah
Bizi beşinci günü çağırdılar sen niye gitmesin cnm daha pazartesi gidecem bende
Tmm çok teşekkür ederim
Bende 5. Gun gidicekdim ebe aradi beni 3 gun kapali ana saglik grev var dedi o yuzden gec gittik canim
Tmm cnm
Hayır spor yapmadım ama çok ev işi yapan biriyim.
Duyğulandım
Allah atalı analı büyütsün
Bu sözleri okumaq bana biraz yürek verdi)Çox korkunc geliyor normal doğum bana
Ben de 39+6 dayim sadece kahverengi leke geliyor cok hafif de adet sancisi gbi bel agrisi kasik agrisi var onun disinda tık yok. Stres oluyor insan. Bi de herkes hani daha dogurmadin mi diye soruyor bir problem mi var acaba diye insan dusunmeden edemiyor… 41 haftayi bekleriz dedi benim doktorum da. Umarim sizinki gbi guzel bir dogum yaparim darisi tum annelere olsun Rabbim hepimize saglikla kolaylikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin
Ne güzel bizimle paylaşman bize de motive ve moral oldun inşallah bizde bu şekilde kolay bir doğum geçiririz
Yok yok hiç korkunç gibi düşünme aksine kendi kendini daha çok cesaretlendir pozitif düşün hep ben hep öyle yapardım. Sonucuda güzel oldu
Umarım inşAllah
Pozitif doğum hikayelerini oku, izle hep. Kimsenin kötü geçen doğum hikayesinide dinleme. Kendi kendini motive edip, cesaretlendir
Adına çok mutlu oldum. Bizde 34. Haftadayiz ve her iki şekilde de doğum korkum var. Senin hikayeni okuyunca biraz cesaret geldi bana. Korkum az da olsa gidiyor böyle güzel olumlu hikayeleri duyunca. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah…
amin Allah razı olsun. Sizde bebeğinizi sağsalim kucağınıza alırsınız inşaAllah
Amin Allah razı olsun.
Kahverengi leke gelince direkt hastaneye gitmek gerekmiyor muydu
Kahverengi lekelenme olursa hayır. Buna nişan deniliyor bununla beraber su varsa yada şiddetli sancılar gidilir. Ama benimki kanamaydı leke değil. Kanama durumundada gidilir