Dusukden korkuyom

Merhaba kizlar. Benim son reglim 21 aralik gorunuse gore 5 haftalik hamileyim. 2 yildir asla hamile kalamiyordum. Ilk dafa kaldim. Cok korkuyorum dusuk riskinden . Ultrasona ne zaman gidiyim? Doktorum onunuzdeki hafta gel dedi. Dusuk olmamasi icin ne yapa bilirim(( 2 defa test etdim ayri ayri gunlerde hepsinde aninda 2 cizgi cikti.

2 Beğeni

Merhaba aramıza hoş geldin canım. Düşük riski varsa bunu doktorun önceden belirleyip çeşitli tedbirler alabilir. Bu yüzden doktor kontrollerini aksatma. Genellikle ilk doktor kontrolü için 6. haftada gidilir.

2 Beğeni

Merhaba hayırlısı olsun inşallah bendede aynı sorun var ve sağlıklı doğumum en küçük 16 yasında 3 dış gebeliğim var. Yaşım 38 düşük riski çok yüksek doktorum uzun yıllardır gittiğim doktor bir ilaç verdi progesterondan çok daha iyi tavsiye ederim sizede orthowest maca ilacın adı isterseniz doktorunuza danışın tamamen doğal ben şu an çok memnunum

1 Beğeni

Merhaba canım, en yakın zamanda kadın doğum doktoru na gitmelisin, hormonlarının yetersizliği kaynaklı düşük yaşama olabiliyor, kan tahlili yaparak doktorun gerekli görürse hormon takviyesi yapabilir

3 Beğeni

Merhabalar @Xatire ve @Nazmiye aramıza hoşgeldiniz :smiling_face_with_three_hearts:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :two_hearts:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

1. haftadan sonra gidebilirsiniz kontrole. Düşük olmaması için stres yapmamaya, ağırlık kaldırmamaya dikkat edin siz :blush:

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon: