7 haftalık hamileyim dün gece lavabodayken afedersiniz peçetede kan gördüm sanki regl olmuş gibiydi çok korktum eşime söyledim hemen doktora gittik ilk önce zaten kontrole gittiğimiz özel hastaneye gittik orda bizi doğumhaneye gönderdiler ebeler ilgilenecekmiş ebeye anlattım burda şu an doktor yok kendi doktorunuzu çağırabilirsiniz ama 5 bin lira ücreti olur zaten şu an kanama devam etmiyorsa muhtemelen sağlıklıdır ama yine de kesin bir şey ben söyleyemem kadın doğum hastanesine gidin orda 24 saat doktor olur dedi biz de söylediği hastaneye gittik doktor o kadar kabaydı ki anlattım durumumu ultrasonla baktı ama 2 saniye falan sürdü muayenesi bebeği gördüm sonra kanaman falan yok senin kesin ilk gebeliğindir böyle cahil olmayın peçeteye gelen kandan bir şey olmaz bunun için acili meşgul etmeyin sabahı bekleyin doktorunuza gidin düştüyse düşmüştür zaten dedi çıktı gitti hiç bir şey soramadım öğrenemedim de ultrasonda bebek göründüyse sorun yoktur değil mi sonra kanamam olmadı tekrar
Bende ilk gebeligimde kanama yasadim acik pembe hem peçete de hem günlük pedde gordum hrmen ozel bir doktora gittik kesenin altinda yada yaninda tam hatırlayamadım kanama var dedi dusuk tehliken var dedi igne verdi hic bir is yapmadim ful yattim igne vurldum şimdi kizim 5 yasinda baska bir doktora gidin ihmal etmeyin evet dusecek olan illaki duser ama yasama sansi da varsa elinizden geleni yapin
Yerleşme kanamasi olabilir canim merak etme düşük olsa rabbim bi sekilde fark ettirir sana merak etme. Malesef doktorlara artik boyle seyler normal geliyor gunde belki kac hasta görüyorlar.cok sert konuşmus
1 Beğeni