Düşük yapmak

Pazartesi günü kürtaj oldum bebeğim 8+4 te kalbi durmuş düşük sonrası sağlıklı gebe kalan çocuk sahibi olanlar var mı kürtajdan ne kadar sonra tekrar denediniz

Evet aynı durumu bende yaşadım geçen sene. Bu sene sağlıkla kucağıma aldım bebeğimi Ocak ayında kürtaj olmuştum genetik raporunu bekledim haziranda tekrar hamile kaldım

1 Beğeni

En az 6 ay maximum 1 yil korun diye soyluyor doktorlar ve mutlaka bebegin olur Allah in izniyle

1 Beğeni

Çok sevindim inşallah tez zamanda bizde sağlıklı bir gebelik yaşarız :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Amin inşallahh

Acınızı o kadar anlıyorum ki Rabbimden size şifa diliyorum Rabbim yardımcınız olsun. Benimde başımdan geçti doktorlara göre 3 aydan sonra tekrar olur ama öyle bir enkaz yaşadım ki sonrasında tekrardan bu durumu yaşarım diye korktum ve bazı durumlardan dolayı da beklemem gerekiyordu. Bu süre zarfında fazla olan kilomu verdim bebek düşüncesine girince de kadın doğum doktoruna ve dahiliyeye gidip gebelik planlaması yapmak istedim tüm kan değerlerimi normal e döndürdük ve oldu çok şükür şimdi hamileyim her ultrasona girdiğimde tekrar aynı şeyi duyarım diye çok korkuyorum ama herşey yolunda gidiyor. Umarım en hayırı zamanda Rabbim tekrardan nasip etsin bir kez oldu diye bir daha olacak diyebirşey yok herşey nasip kısmet içiniz ferah tutun bu tarz forumlar çok okudum size destek olmak istedim

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim desteğiniz için şimdi kaybedince 2. Yi çok istiyorum inşallah sizde sorunsuz gebelik geçirir zamanı da kucağınıza alırsınız yavrunuzu :hibiscus::smiling_face_with_three_hearts: