Düşük yapimış olanlar

Hanımlar kaç düşük yaptiniz

Ben iki düşük üst üste yaptım. Üç ay ara verdim şuan 18 haftalık hamileyim

1 Beğeni

Evlendikten 2-3 ay sonra korunmayı bıraktık hamile kaldım, 6-7 haftalık gelişimi durma sebebiyle kendiliğinden düştü. Aldırmama ihtiyaç olmadı. Üzerinden 2 kez adet gördükten sonra yine hamile kaldım. Şu an 33+3 haftalığız​:palms_up_together:t2::heart:

1 Beğeni

1 düşük yaptım hiç korunmadan ilk ay hamile kalmıştım sonra 7 ay olmadı hiç korunmadim 7 ay sonra tekrar hamile kaldim

1 düşük yaptim

2 düşük yaptım, 1. De kalp atışı oluşmadı kürtajla alındı 2. Kese bozuldu kanamayla düştü. 3. Gebeliğim sağlıklı ilerledi ve bebeğim şuan kucağımda çok şükür :pray:t2:

1 Beğeni

6 ay arayla 2 düşük ilki 6+5 ikincisi 8+4 haftalikti kalp atışları durdu şimdi 19+2yim

1 Beğeni

Nedeni neydi acaba kalp atışlarının durması benimde ilk öyle olmuştu

1 Beğeni

Benim pıhtılaşma sorunum var ileri derecede

1 Beğeni

Ben evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım bebeyim 5 aylıktı aniden suyum kanmam geldi 3 ay ara verdim bidaha hamile kaldım 5 aylık oldu oda aniden suyum geldi kanamam geldi düşük oldu 6 ay ara verdim şım 7 haftalık hamileyim

1 Beğeni

kalp atışı durdu kürtaj oldum kanama kaynaklı kalp atışı durmuş şimdi 18 günlük bebeğim var

1 Beğeni

Benim ilk düşük deneyimim dün kürtaj oldum. 8+6 da alındı bebeğim. 6 haftada durmuş kalbi sebebini bilmiyorum. Patalojiye gönderilmiş sonuç bekliyorum .kötü bir deneyimdi şimdi aynı şeyi yaşamak beni korkutuyor bir daha gebe kalmak istermiyim bilmiyorum.

Genetik test yaptırın bence bende 2 defa düşük yaptım tam 1 sene içinde

1 Beğeni

Canım benimde ilk hamileligimde 13 haftalik bebeğim düştü ki çok kötüydü bende onun psikolojisinden çıkamamistim sonra kendimi topladım psikolojik olarak hissettim falan ikinci hamileligimde aynı senin ki gibi gelişmedi kürtaj oldum genetik test verdik kan pıhtılaşması çıktı üçüncü hamileliğimde ona göre ilerledik şuan bir bebişim var çok şükür doğdu ve 8 ay 1 haftalık yani pes etme rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur herşeyin bir zamanı vardır senin için en hayırlısını en güzel olanı seni bekliyordur korkunu anlıyorum ama illaki bir bebeğin olacak ve ilki öyle oldu diye ikincisi de öyle olacak diye birşey yok önemli olan senin kendini yeni bir hamilelik için psikolojik olarak hazır hissetmen rabbim gönlünden geçenin en güzelini versin inşallah :cherry_blossom:

İlk bebeğim sağlıkla dünyaya geldi çok şükür şuan 15 aylık fakat ikinci gebelikte düşük yaşadım bu şekilde genetik test yapmam gerekiyor mu acaba bilemedim