Merhaba arkadaşlar 8+1 haftalik gebeyim dusuk tehlikesi yaşıyorum ara ara kahve rengi ve kan seklinde lekelenme oluyo ilac kulaniyorum ama bir turlu kendimi toparlayamiyorum cok korkuyorum psikolojik olarak cok kotuyum ilac disinda ne yapmam lazim hep uzaniyorum ara ara kasik agrim oluyor cok zor bi durum ve bu benim ilk gebeligim cok uzgunum
Ne yemem gerekiyo
Cunku artik dayanamıyorum 2 aydir cok kotuyum istah yok kendimi zorluyorum
Kendi çok strese sokma canım, benim de öyleydi sürekli fındık ceviz ye. Her gün mutlaka uzanıp ayaklarını yüksek bir yere daya. Benimde öyleydi 6. Haftada çok korktum tedirgin oldum bir süre sonra kendiliğinden durdu. Şu an 13 haftalık çok şükür Rabb’im hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin elini karnına köy Ayetel Kürsi oku ihlas süresi salavat çek Kelime-i tevhid oku. Ben öyle yapıyorum her gün Yasin suresini okumaya çalışıyorum, okuyamazsamda ya telefondan ya da televizyondan açıp dinletiyorum bebeğime
Cok tesekur ederim Rabbim bağışlasın icimde umut taşıyorum
AminnRica ederim canım pozitif düşün kötüyü çağırma bebeğimiz hissediyor bunu. Rabb’im hepimizinkini bağışlasın hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin