Düşük sonrası ne zaman adet gördünüz ben yeniden hamile kalmak istiyorum kızlar
Canım öncelikle çok geçmiş olsun… Kalbinden geçen her güzel şeyin bu sefer sağlıkla gerçekleşmesini diliyorum
Düşük sonrası adet görme süresi kişiden kişiye değişebiliyor ama genelde:
3 ile 6 hafta arasında ilk regl beklenir.
Eğer kürtaj olmadıysan ve vücut kendiliğinden düşük yaptıysa, bu süre biraz daha uzayabilir.
Hormonların düzene girmesi ve yumurtlamanın başlamasıyla birlikte adet de geliyor.
Bazı kadınlar regl olmadan da yeniden hamile kalabiliyor ama doktorlar genellikle rahim kendini toparlasın diye 1 regl beklemeyi öneriyor. Senin vücudun da biraz dinlensin, sonra kaldığın yerden umutla devam edersin
2023 yılının ağustosunda hamile kaldım boş gebelik çıktıı eylül sonuna doğru kürtaj oldum ekim de adet görmedim muhtemelen kürtaj olduğum için kasım 10 unda adet oldum 3 aralıkta tekrardan hamile kaldığımı öğrendim yani 1 kez adet oldum hemen hamile kaldım ama korunmadım hiç doktorumda yasak koymadı normal hayatımıza devam etmiştik çok şükür şuan 10 aylık bebişim var + 12 haftalık hamileyim süpriz oldu
2024 Mayıs’ta hamile kaldım haziran 16 da düşük yaptım kendiliğinden düşürdüm sağlıksız gebelikti 16 temmuzda tekrar adet oldum ilk 3 ay gayet düzenli adet gördüm sonrasinda duzensizlesti 2025 ocak ayında tekrar hamile kaldım şuan 5 aylık gebeyim Allah’ın izniyle seninde olur
Benimde kese görüldü bebek yoktu boş gebelık sanirim kendiliğinden düştü korunmayıp 1 ay dinlenıp Allah nasıl ederse hamile kalmak istiyorum morel yorumlarınız için çok teşekkür ederim
1 ay korun canım düşük ister istemez rahmi yoruyor en azından tekrar hamile kalacaginda sorun yaşama Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz Allah tez zamanda nasip etsin
Amin canım Allah razı olsun