Düşük sonrası

Düşük sonrası ne zaman adet gördünüz ben yeniden hamile kalmak istiyorum kızlar

Canım öncelikle çok geçmiş olsun… Kalbinden geçen her güzel şeyin bu sefer sağlıkla gerçekleşmesini diliyorum :rainbow::sparkling_heart:

Düşük sonrası adet görme süresi kişiden kişiye değişebiliyor ama genelde: :pushpin: 3 ile 6 hafta arasında ilk regl beklenir. :pushpin: Eğer kürtaj olmadıysan ve vücut kendiliğinden düşük yaptıysa, bu süre biraz daha uzayabilir. :pushpin: Hormonların düzene girmesi ve yumurtlamanın başlamasıyla birlikte adet de geliyor.

Bazı kadınlar regl olmadan da yeniden hamile kalabiliyor ama doktorlar genellikle rahim kendini toparlasın diye 1 regl beklemeyi öneriyor. Senin vücudun da biraz dinlensin, sonra kaldığın yerden umutla devam edersin :cherry_blossom:

1 Beğeni

2023 yılının ağustosunda hamile kaldım boş gebelik çıktıı eylül sonuna doğru kürtaj oldum ekim de adet görmedim muhtemelen kürtaj olduğum için kasım 10 unda adet oldum 3 aralıkta tekrardan hamile kaldığımı öğrendim yani 1 kez adet oldum hemen hamile kaldım ama korunmadım hiç doktorumda yasak koymadı normal hayatımıza devam etmiştik çok şükür şuan 10 aylık bebişim var + 12 haftalık hamileyim süpriz oldu :see_no_evil_monkey:

2024 Mayıs’ta hamile kaldım haziran 16 da düşük yaptım kendiliğinden düşürdüm sağlıksız gebelikti 16 temmuzda tekrar adet oldum ilk 3 ay gayet düzenli adet gördüm sonrasinda duzensizlesti 2025 ocak ayında tekrar hamile kaldım şuan 5 aylık gebeyim Allah’ın izniyle seninde olur

1 Beğeni

Benimde kese görüldü bebek yoktu boş gebelık sanirim kendiliğinden düştü :pensive_face:korunmayıp 1 ay dinlenıp Allah nasıl ederse hamile kalmak istiyorum morel yorumlarınız için çok teşekkür ederim :folded_hands:

1 ay korun canım düşük ister istemez rahmi yoruyor en azından tekrar hamile kalacaginda sorun yaşama Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz Allah tez zamanda nasip etsin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin canım Allah razı olsun