Merhaba kızlar ben dört ay önce düşük yaptim altı haftalikken şuan 5+0 hamileyim folik asit kullanıyorum ekstra bisey gerek yok leken olursa progesteron baslariz dedi doktorum sizce birsey olurmu ek bisey almam lazımmı sadece bir kere düşük yaşadım 22 yaşındayım keseyi gördük vajinalle
Cokk teşekkür ederim mutlu oldumm bu duyduklarıma
Bende kalp atışı duymadan düşük yapmıştık yarın 12 haftalık olacak çoğu doktor ilk düşüğü normal karşılıyot sadece dolik asit kullanıyorum bende
Vallahi içim rahatladı bende duymamistim kan değerim az artiyordu bide kese bozulmuş dendi Rabbim şimdiki bebeklerimizi kucaklarimiza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
İyi düşünelim iyi olsun gebeliğiniz hayırlı olsun umarım beraber burada gün sayacağız sonra bebekle ilgili aklımıza takılanları soracağız bu tarz düşünüp strese sokmayın kendinizi ,kendinize iyi bakın bebeğinizde iyi olur
Amin inşallah pıhtılaşma düşük yapıyor ama doktor bana da zaten kalp atışı duymamıştık dedi pıhtılaşma kalp atışından sonra oluyormuş hiç düşünmeyin akışına bırakın inşallah
İyi düşünün, iyi olsun
Şimdiye kadar kanamanız ya da riskiniz olmamış, bir tehlike görseydi doktorunuz müdahale ederdi zaten
Sağlıkla gelsin bebiş
Merhaba bana da doktorum aynısını dedi