Düşük Riskii

3bucuk haftalık hamileyim doktor suan keseyi goruyoruz haftaya belli olur dedi az duzeyde karin agrim ve akintima karisan pembe lekeler oluyir gun icinde. Doktorum %15 ihtimal dusuk riski var dedi :disappointed_relieved::disappointed_relieved:

2 Beğeni

Düşük riski ilk haftalarda herkes için vardır. Pembe ve kahve lekelenme sorun değil. Kırmızı yoğun kanama ve eşlik eden ağrılar olursa o zaman düşük yapıyorsun demektir. O yizden endişelenme​:hugs:

2 Beğeni

Umarım bi aksilik cikmaz genel olarak panik bir insanim her seyden panik oluyorum korkuyorum Attıklarinizi inceluyorum hemen

1 Beğeni

Hamilelikte ilk önemli lonulardan biri rahat olmaktır. Senin ruh halin bebeği de etkiler. O yüzden hayatı normal akışına bırak ve rahat olmaya çalış

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Damla1

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Düşük riski ilk haftalarda herkeste olur çünkü bebek yerleşmeye çalışır. Vücut bunu kabul etmeyebilir. Yerleşme kanamaları da bu haftalarda görülür. Daha haftan çok küçük. 6 haftalık olduktan sonra daha sağlıklı bilgi verebilir doktorun. Üzülme bence :blush:

2 Beğeni

Merhaba @Damla1 hoşgeldiniz :bouquet: ben de 3+5de hamile olduğumu öğrenmiştim hatta kese bile yoktu. Benim de düşük riskim vardı progestan ilacınızı zamanında alıp hep yatın sağlıkla gelsin minik yavru :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende 12 haftamda vardı düşük riskim kokulu akıntım vardı ama fitil kullandım 2 güne düşük riskini atlatdım şükür. Bence kötü düşünme yerleşme kanaması dır @Damla1

2 Beğeni