3bucuk haftalık hamileyim doktor suan keseyi goruyoruz haftaya belli olur dedi az duzeyde karin agrim ve akintima karisan pembe lekeler oluyir gun icinde. Doktorum %15 ihtimal dusuk riski var dedi
Düşük riski ilk haftalarda herkes için vardır. Pembe ve kahve lekelenme sorun değil. Kırmızı yoğun kanama ve eşlik eden ağrılar olursa o zaman düşük yapıyorsun demektir. O yizden endişelenme
Umarım bi aksilik cikmaz genel olarak panik bir insanim her seyden panik oluyorum korkuyorum Attıklarinizi inceluyorum hemen
Hamilelikte ilk önemli lonulardan biri rahat olmaktır. Senin ruh halin bebeği de etkiler. O yüzden hayatı normal akışına bırak ve rahat olmaya çalış
Aramıza hoşgeldin @Damla1
Gebeliğin hayırlı olsun
Düşük riski ilk haftalarda herkeste olur çünkü bebek yerleşmeye çalışır. Vücut bunu kabul etmeyebilir. Yerleşme kanamaları da bu haftalarda görülür. Daha haftan çok küçük. 6 haftalık olduktan sonra daha sağlıklı bilgi verebilir doktorun. Üzülme bence
Merhaba @Damla1 hoşgeldiniz ben de 3+5de hamile olduğumu öğrenmiştim hatta kese bile yoktu. Benim de düşük riskim vardı progestan ilacınızı zamanında alıp hep yatın sağlıkla gelsin minik yavru
Bende 12 haftamda vardı düşük riskim kokulu akıntım vardı ama fitil kullandım 2 güne düşük riskini atlatdım şükür. Bence kötü düşünme yerleşme kanaması dır @Damla1