Düşük riski 😢

Kızlar acilden geliyorum moralim çok bozuk bütün gün adet ağrısı gibi ağrı vardı zaten kahverengi leke bir süredir var. Ama akşam kanama olarak başladı ve arttı doktor kese var ama olmasi gereken yerden aşağıda ya düşecek ya da yerine dönecek dedi. Progestan ve iğne verdi döndüm eve ama eve gelince kanama biraz daha fazlaydı korkuyorum içimde bir sıkıntı var dua edin :cry:

2 Beğeni

RABBIM sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana içindeki sıkıntıyı huzura cevirsin inşallah

2 Beğeni

Allahh yardımcın olsun

2 Beğeni

Allah yardımcınız olsun. Ben de ilk üç ay düşük tehlikesi atlattım. Nasıl bir korku olduğunu bilirim. Bol bol yatın ilaçlarınızı zamanında alın. İnşallah risk biter. Sizin için dua edicem.

3 Beğeni

1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Sıradaki doktor kontrolünüz ne zaman

Allah yardımcın olsun inşaAllah birşey olmaz bebeğe sağlıklı kucağına alırsın :pray::pray:

2 Beğeni

Amin inşallah teşekkürler

2 Beğeni

Amin teşekkürler

1 Beğeni

Gerçekten çok kötü bir his birkaç gündür sürekli yatıyorum zaten ama bilmiyorum ne olacak sonuç teşekkür ederim sağolun

1 Beğeni

İnşallah teşekkür ederim

1 Beğeni

Azalmaya başladı mı? Risk olduğu için doktor kısa süre sonra sizi tekrar görmek istemiştir. Günü belli oldu mu?
Arkadaşımı risk olduğu için 10 günde bir
Beni de 3 haftada bir görmek istemişti

Hayır tam tersi geceden beri çok arttı ve bugün büyük bir parça geldi sanırım düşürdüm bebeği öyle hissediyorum :cry: doktor yarın görmek istediğini söylemişti sabah randevum var çok riskli olduğu için sanırım erkenden çağırdı

İnşallah bebek duruyordur. Ben ilk bebeğimi evde düşürmüştüm.Aklım da dualarım da seninle. İnşallah güzel haberler duyarız :heart:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

Uzan ve dinlen cok kimildama Allah yardimcin olsun

2 Beğeni

Merhabalar, doktora gittiniz mi iyi misiniz sormak istedim. Umarım her şey yolundadır.

1 Beğeni

Malesef düştü bebeğim :cry: kese düştü içeride biraz parça varmış sanırım onların düşmesini bekleyeceğim birkaç gün. Düşmezse kürtajla temizlenecek

Çok geçmiş olsun :mending_heart: üzüldüm :pensive::pensive::pensive:

2 Beğeni

Çok çok geçmiş olsun. Üzülmeyin lütfen düşen tutunamayan bebek genelde sağlıksız olur diyorlar doktorlar, doğduğu zaman daha çok üzülecektiniz belki o yüzden her şeyin hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah her şeyin hayırlısını nasip etsin size :pray:t2:

2 Beğeni

Allah sabır, dayanma gücü versin :pleading_face:

3 Beğeni