Düşük olduğu anlaşılır mı

Kızlar günaydın 2 aylık hamileyim leke falan hiç olmadı kanamam da olmadı geçen hafta ultrasona girdim kalp atışı ve kese oluşmuştu ama 3 gündür çok kötü rüyalar görüyorum ve bebeğe bişi oldu diye korkmaya başladım eğer düşük gibi bişi olduysa belirti olur mu hemen şuan bi belirtim yok ama hissel olarak kötü hissediyorum

3 Beğeni

tamamen düşüncenizle alakalı birşey.Kötüyü çağırmayın hemen neden düşsün ki,ne güzel kanama lekelenme fln da olmamış.İnşaAllah sağlıklı şekilde alırsınız kucağınıza.Ben de hamileyken doğurana kadar öyle şeyler düşünürdüm hamilelik hormonlarından dolayı hassas oluyoruz

2 Beğeni

Düşüğün inanılmaz ağrısı oluyor diyorlar

1 Beğeni

Evet ondan sanırım inşallah teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

Hormonlardan oluyor bu rüyalar

Kötü düşünmeyin :blush:

Güzel şeyler düşünün :ribbon:

1 Beğeni

Benimde rüyalarım kötü olurdu . Yüksekden düşüyorum bebeğime bişey oluyor,birisi beni rüyada karnıma karnıma vuruyordu,rüyada hep sinirlenirsim ağlardım bebeğime bişey olurdu. Ama şükür düşük falan yaşamadım.

Rüya görünce düşük yaşaya bilirmiyim diye düşünme,kanaman ve s yok şükür öyle düşünme canım Ben rüyamda daha neler neler gördüm. Hem düşük olunca şiddetli sancı oluyor

1 Beğeni

Axxx şu hormonlar :grin:

1 Beğeni

Canım dini inancını bilemiyorum ama şeytan çok vesvese veriyor kulak aldırma bu rüyalara rüyanın üç türlüsü vardır. Biri kendi günlük yaşamın biri Rahmani rüyalar diğeri şeytani rüyalardır. Şeytani rüyalara asla kulak asma

1 Beğeni

Evet hormonlar da çok karışık rüyalar gösteriyor rüyamda hiç hayatım boyunca görmediğim insanları görüyorum karmakarışık

2 Beğeni

Arkadaşım yüregini fetah tut. Bilinçaltında bebeğini kaybetme korkusu olduğu için böyle rüyalar görmüşsün

2 Beğeni