Selam kızlar. Ağustos ayında hamile olduğumu 5 haftalıkken öğrenmiştim ve ilişkiden sonra kanamam olduğu için 7 haftalıkken düşük yaptım. Şuan 1 aylık hamileyim ve çok korkuyorum neler önerirsiniz
Merhaba aramıza hoş geldin canım. Önceki düşüğün ilişkiye girmeniz ile bir ilgisi olabileceğinden ilk tavsigem eşinle arayı biraz açmak olacak
Hoşbuldum öğreneli 1 hafta oldu ve öğrendiğimiz gibi kankalığımızı ilan ettik
Ilk aylarda dusuk riski daha cok olur Onun icin daha dikkatli ol
Teşekkür ederim.
Merhaba Mucize Anne’ye hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Düşük riski ilk aylarda çok olur o yüzden ilk 3 ay sık ilişkiden kaçının gerçi bunu doktorunuzda söyleyecektir
Merhaba @Acemianne hoşgeldiniz
Selam @Acemianne aramıza hoş geldin
İlişkiye bi sure ara ver 12haftaya kadar falan. Çok sık sık duş almamaya özen göster özelliklede sıcak suyla
Dikkat ederim teşekkürler
Ayy ben sıcak suyla hep duş alıyorum Allah korusun iyiki yazmışsnz bnde dikkat ederim
Tatlım her gebelik kendine özgüdür. Sağlıklı bir embriyo olup yeterince tutunmuş bir bebeğin sırf ilişkiye girdin diye düşmesi imkansız bunu doktorlar söylüyor zaten. Şu anda bu hamileliğinde riskinin olup olmadığını ultrasonuna bakan doktorun mutlaka görür ve söyler. İçinin rahat etmesi için sorabilirsin. utanma onlar bunu yadırgayacak son insanlar. Eğer sorun yoksa eşinle boşa uzaklaşmamış olursunuz
12 haftana kadar dikkat etşimdi nerdeyse hergün ılık suyla 5-10dk duş alıyom sonra sıkıntı olmicak
Olur çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
- Ay bitene kadar ilişkiye girme
Her hamilelik farklı farklı işte, 3 ay boyunca temastan kacindik 4. Ay oldu rahatladik derken temasta bulunduğumuzun sabahı kan gölü ile uyandım tabi buna kendimi çok yormam da dahil misafirlerimiz vardı günlerdir indir kaldır topla hep bir kosustirmaca oldu çok şükür bebek iyi ama meğer plasentası aşağıdaymış, aşağıda olduğu için temasla birlikte tekrar aynı şeyler yaşanacağı için erken doğum olabilir ve hâlâ kanama yaşıyorum yatağa bağlıyım tuvalet harici kalkmam yasak çünkü hem bebek hemde benim hayatım artık tehlikede inşallah hayırlısıyla plasentasi yukarı çıkar o yüzden kendini riske atma eşinden de işlerinden de uzak durmalisin canım dikkat et kendine de bebeğinede hamilelik bu 3 hafta önce kontrolde herşey normalken biranda bu durumlara gelebiliyor
Çok çok üzüldüm canım benim ya. Çookkk geçmiş olsun inşallah doğru zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun…
İnşallaaah kavuşmayı çok isterim