Kızlar düşük mü bilmiyorum ama dün bir parmak kanamam oldu birdaha olmadı bugun gündüz yine bir parmak kadar olmuştu ama akşam bundan biraz daha fazla kanama oldu doktoru aradım sordum finlen bol su ic yarın geldiginde bakalım dedi düşükte yapıyor olabilirsin dedi 6+5 deyim sizin başınıza geldimi hiç
Bence acile gidin doktoru falan beklemeyin derim
Bencede hemen gidin bende 8 haftada yoğun kanama geçirdim hemen gittim düşük fitili verdiler yatırdılar çok şükür geçti bebekte iyi bence hiç aksatmayın heleki kırmızıysa kan
Ben ilk gebeligimde yoğun kanama yaşadım düşük yaşadım 8.haftada
Bekleme hemen git derim acile
Hastane ile mesafem yaklaşık 2 saat sürüyor kanamanın rengi tam kırmızı degildi acık renk ti
- Haftada bende yaşadım sonrasında 40 gün tedavi gördüm acile gitsen iyi olur belki düşük olmayacak ama kese yapısının bozulmasına sebep olacak vs vs önlem alman için derim.tabi bu saatte götürecek birisi varsa canım
Açık renkse yerleşme kanaması olabilir canım sakin ol korkma bol bol su iç çok ayaklanmamaya çalış ama imkanın varsa bi an önce acile git derim ben
Çünkü benim teyzem ebe kız kardeşimde olmuştı hemen teyzeme götürdük acile açık renkti yerleşme kanaması dediler düşük böyle olmaz birden olur parça parça gelir dediler.
Eşim nöbette ve bulundugum yerden kaynaklı gece o yollar tehlikeli maalesef
Canım benim Allah yardımcın olsun bende asker esiyim uzakta gurbette zor sabaha kadar inşallah sikintisiz geçer de yarına görünürsün ![]()
![]()
![]()
![]()
Yok şükür şimdilik öyle yogun bir kanama degil ve parca falan da gelmiyor ara ara acık renkli bir kanama geliyor ve sadece lavobaya gittigimde geliyor biraz once yine geldi ama bir iki damla birseydi acık renkliydi yine
Canımsın ya sen de benim gibi gurbettesin heralde nerde oturuyorsun
Allah’ın izniyle dua et canm bi sıkıntı olmaz inşallah yarabbim ![]()
Amin insallah canım gönlümü ferah tutmaya calışıyorum ama işte yinede insan tedirgin oluyor bu arada nerde görevdesiniz asker eşi bulduguma sevindim valla ![]()
Evet aslen çorumluyum şuan bingöl yedisu da görev yapıyor eşim bizde burdayız tabi
Anladım canım bende Antalyadayım eşimin görevi nedeniyle aslen hataylıyım
Böyle böyle gezicez işte ![]()
Şuan afyondayiz bizim onuncu yıl Ankara Elazığ ödemiş ağrı bı uçtan bı uca gittik geldik hep Elazığ ve ağrı surecleri sancıliydi rabbim ayaklarina taş degdirmesin![]()
![]()
Nasıl oldun bu arada devam ediyo mu kanaman