Düşük iğnesi yaptıran var mı

6+1 günlük gebeyim kesemiz göründü gayet şükürler olsun iyi dedi ama biraz kanama gördü iğne verdi 4 tane hafta da bir yaptır önlem alalım dedi bende biraz tedirginim ağır kaldırma dedi dikkat ediyorum ama ağrılarımda oluyor arada batma gibi adet olcak gibi

1 Beğeni

Düşük için progestron,yağ iğneleri ve 12 saat süren serum takılıyordu bana ayda 1 defa bu serum takılıyordu

2 Beğeni

İğnelerinizi yaptırın. O ağrılar ilk haftalarda çok normal

1 Beğeni

2 günde bir oldum o iğnelerden. Asla ihmal etmeyin.

3 Beğeni

Şu anda kaç aylıksın akıntılar su gibi hafif kahvemde gibi olabiliyor normal heralde

1 Beğeni

İğneyi muhakkak yaptırın olabildiğince istirahat etmeye çalışın. Eğer iğne progesteron ise benim deneyimledigim kadarı ile, iğne yağlı bir yapıda olduğu için vurulduktan sonra ağrı yapmaması için bir kaç dakika sıvı dolu kapsülü elinizin sıcağı ile ısıtın. Vurulan yerde ağrı daha az oluyordu ben öyle yaptığım zaman.

1 Beğeni

Proluton depot ve progestan igne vermistir .Arkadaslarin dedigi gibi ilk haftalar onemli bol bol dinlenin yaninizda ilgilenecek birileri vardir ins.yoksa yardim alin esinizden yemek vs.konularinda .Bebeginiz simsiki tutunur size insallah stres yapmamaya calisin .

1 Beğeni

Ben doğum yaptım. Benim 2 ay boyunca kanamam olmuştu.

1 Beğeni

Ben progestan iğnesi hiç olmadım günluk progestan 200mg aldım. Bol bol yatın hiç kaklmayın inşallah tez zamanda riskiniz biter

1 Beğeni

Merhaba ben de progestan kalcadan igne 3 gunde bir olacak sekilde kullandim. Kanamayi kesmesi icin vermisti doktorum

1 Beğeni