Düşük hakkında bakar mısınız

Merhabalar oncelikle herkes icin hayirlisini diliyorumm bende şuan 6 haftalik bir hamişim Sanirim biraz etraftan etkileniyorum size de danismak istedim. Herkesin ilk bebegi dusuk mü oluyor genelde ? Boyle bir algi yaratildi etraf tarafindan ilk düşük olabilir diye sizler ne düşünüyorsunuz acaba anne adaylarımiz

4 Beğeni

Onu sana neye dayanarak söylediler peki?

1 Beğeni

İlk kez böyle bir saçmalık duyuyorum. Sen etrafındakilere aldırış etme.

1 Beğeni

Bence de arkadaslarin dedigi gibi kotu hikayeleri dinleme ozellikle yaşça buyük insanlar bazen dengesiz hikayeler anlatiyorlar zaten hassas donemdeyiz sanki kötü seyler bizim başimiza da gelecekmis gibi bir kaygi olusuyor .Olumlu pozitif insanlarla gorüşün benim tavsiyem.

2 Beğeni

Yakinlarinda gorduklerinde ve kendilerinde boyle bisey yaşadıklarına gore konustular hep beni de bu dusunceye sokuyorlar ister istemez kaygilaniyorum elimde olmuyor

Iste bazen duygular insanin elinde olamiyor ya bende burda benimde biraz olsun icim rahatlasin diye sizlere danismak iyi gelir diye dusundum :heart:

1 Beğeni

Evet gercekten de buyukler soyliyor dediginiz gibi

Canim sana şoyle diyim 9 sene bu olaylarin içinde yaşamiş şahit olmuş biri olarak diyorum düsüğün kesinlikle ilk gebelikle alakasi yok annenin sağliği yumurtanin sağliği spermin sağliğiyla alakali bir durum bunun ilk gebelikle alakasi yok herkeste olucak gibi bir durumla hiç alakasi yok ben 2 bucuk sene once kazayla hamile kaldim ve bebegin kalbi durdu bunun sebebi neymiş biliyomusun sagliksiz yumurtlama donemine denk gelmesi bu tamamen saglikla ilgili bir durum herkeste oldu bende de olucak gibi seylere asla takilma bu tür muhabetin gectigi ortama uğrama bile gereksiz tedirginlik ve sitres yaşarsin iste o zamn sorun olur kesen gozukmuş görmüşsün herhangi bir problemin yokmuş ne güzel bu anin guzelliği ve tadiyla yaşa gebeliğini

2 Beğeni

Şimdi hamişanne gitse kendisine bunları diyenlere bizim dediklerimizi dese, ona şöyle şeyler derler : onlar ne bilirmiş, biz başımıza gelenleri biliyoruz, kaç kişiden duydum ve şahit oldum bakma sen onları diyenlere falan derler kesin :rofl:

2 Beğeni

Eee boşa dememişler 1 cahil 40 alimi delirtirmiş diye​:grinning::grinning::grinning:

2 Beğeni

Güldürdünüz vallahi :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

O kadar emin konusuyorlar ki bide görseniz :rofl::rofl:

2 Beğeni

Cok tesekkur ederim cok haklısınız beni rahatlattınız resmen :pray::pray:

2 Beğeni

Hic alakasi yok bu batil inanclari aldirmayin . Ben 3cu hamileligimde dusuk yaptim mesela . Kendini boyle sacma sapan konularla uzme takma kafana .

3 Beğeni

Bunu soyleyen insanlar kesinlikle iyi niyetli degiller . Insan hamile kadina boyle seyler soyler mi yaa . Ayyy gicik oldum simdi he

2 Beğeni

Çok iyi tahmin ediyorum :rofl::rofl::rofl:

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

Çevreye bakmayın. Maalesef Türkiye’deki kadınların birçoğu doğumlarının ya da gebeliklerinin olumlu yanını anlatmak yerine genelde olumsuz seyler söyleyip moral bozuyorlar. Lütfen takılmayın

2 tane normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum ki sadece pozitif düşünün ve kendinize inanın, güvenin :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni