Düşük gebelik

Arkadaşlar bebeğimin kalbi durdu kürtaj olacağım nasıl bi işlem bilgisi olan var mı 10 haftalık hamileyim süreç nasıl oluyor devlette olacağım çok korkuyorum

1 Beğeni

Kesin kürtaj dediler mi ki

Canım korkma ben iki kere kürtaj oldum anestezili oluyorsun zaten hiç birşey hissetmiyorsun bir kaç gün kanaman olabilir belki de hiç kanaman olmaz. Ağrı da olmuyor 10 haftalık küçük daha çok ağrın olacağını zannetmiyorum. Allah kolaylık ve güç versin canım :cherry_blossom:

10 haftalıkken mi durdu kalbi yoksa öncesinde mi durmuş

Allah yardımcın olsun canım Hiç bir şey hissetmiyorsun canım narkoz veriyorlar 10-15 dk içinde bitiyor

8 ay önce kürtaj olmuş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim yatışın yapılmadan 2 saat önce en geç su içebiliyosun sonrasında yeme ve içme olmuyor kürtaja giriyosun anestezi ile oluyosun ağrı kesici de veriyolar zaten sonrasında kanaman geldi mi diye kontrol ediyolar 2 saat yatıp çıkış yapabiliyorsun fakat özellikle ilk 2 gün kendini zorlama ağrın ve acın çok olduğundan boşlukta hissedeceksin kendini çünkü istirahat etmeye özen göster kürtaj olduktan sonra normalde 3 adet döngüsü geçmesini ister doktorlar rahimin kendini toplaması için ve kürtajdan sonraki gebelik daha sağlam olurmuş çoğunlukla 3 adet döngün geçtikten sonra bebek istiyorsanız kolaylıkla hemen gebe kalabilirsin rahim yolların açık olduğu için çok üzüldüm senin adına Allah sabır versin

Evet canım malesef

Sağol canım Allah razı olsun :palms_up_together:

Geçmiş olsun canım öncesinde dinlemişmiydin kalp atışını kan felan aldılar mı veya kanaman mı olduda hemen kürtaj dendi