Düştüm bakar mısınız

Kızlar yürürken yolda düştüm ellerimin üzerine dizlerimi vurdum ama karnımı korumaya çalıştım 19 haftalık hamileyim düşünce karnımın sol tarafı acıdı bacağımla arada kaldı gibi çarptı mı hatırlamıyorum bir şey olmuş mudur bilmiyorum kanama vs yok hafif solda ağrı var ne yapsam acile gitsem mi

Öncelikle çok gecmiş olsun siz yinede bir acile görünün bende bundan iki ay önce motordan düştüm hemde tm binicektim kızımda kucagımdaydı motor da 3 tekerlekli olan ayağımı attım abim benii arkada görmedi ben sırt üstü asfalta çakıldım ozamanda 10 mu 9 mu hafta hamileydim çakıldıgım gibi burnum kan fışkırdı yüzüm gözüm mos mor oldu kafamı çarptıgım anda kızım kucagımdYdı ayagını inciti onun için ben gitmedim kızım için ihmal ettim ama çok şükür Rabbim korudu o düşmem vs kanama bişey olmadı

1 Beğeni

Sizinki baya kötü olmuş Allah korumuş ben çok sert düşmedim ama kendimi çok suçlu hissediyorum nasıl oldu anlamadım ağrım falan da yok şuan yine tedbir amaçlı yarın gitmeyi düşünüyorum

Geçmiş olsun, çok endişelenmek normal. Kanamanız yoksa ve bebeğinizin hareketlerinde büyük bir değişiklik yoksa genellikle ciddi bir durum olmayabilir ama yine de doktorunuza danışmak en iyisi. Hafif ağrınız olduğu için acile gidip muayene olmanız sizi rahatlatır ve içeride bir sorun olup olmadığını anlamak için en güvenli yol olur. Sağlığınızı ihmal etmeyin, mutlaka bir uzmana başvurun.