Merhaba arkadaslar size bir sey sormak istiyorum butun konularin dışında ama su dusa kabinin camlarindaki su lekelerine bi care bulan var mi? Sihirli bi su olsa banyodan sonra hic leke kalmasa ama nerde yeminle biktim her banyo sonrasi temizlemekten biktim iz kalmasa kurula cik ama nerde (iz kaldi mi diye birde kose bucak bakiyorum o da benim takintim tabi) hic sevmiyorum ne camda nede aynadaki buğulu izleri neyse duşa kabin icin oneriler bekliyorum
Bulaşık makinesi parlatıcısı ile sildin mi
Canim ben atık durumda olan bir lif ile yapıyorum. Beyaz sirke ve sıvı bulaşık deterjanı karıştırıyorum life sürüyorum duşa kabini bu deterjana belemiş oluyorum. Sonra 15 dk felan öyle bırakıp duş basligiyla sadece duruluyorum. Tertemiz oluyor. Beyaz sirke ile kireç sökücü de karıştırabilirsiniz ama gebelikte kimyasal çok iyi değil diye ben şuan pek yapmıyorum onu.
Bende karbonatlı bi karışım bulmuştum onla siliyodum ama sultan sonra hep iz kalıyor bende burdan gelecek karışımları beklicem
Bulaşık deterjanı, sirke ve suyla bir karışım yapıyorum ben, offf misss. Su damlası tutmuyor
En az 2-3 yıkamaya kadar götürüyor, hiç su tutmuyor
Göz kararı olarak fıs fıs şişesine biraz beyaz sirke, biraz bulaşık deterjanı, biraz da su ekle. Sık ve sil. Su lekesinden eser yok
Arkadaşlar ev yardımı için bı abla çağırmıştım camları silerken hangi deterjanı alayım dedim oda sen alma ben yanımda getiricem dedi sonra geldi birde baktım şampuan camlar aynalar duşakabin hepsini onunla sildi ne iz ne leke pimapenler bile parlıyor su tutmuyor toz tutmuyor belli bir zaman aralığına kadar bir deneyin derim ben artık camları aynaları kabini şampuanla siliyorum büyük deterjan satan yerler oluyor açık satılan sampuandan alıyorum ben her gittiğimde baya bir süre gidiyor
Evet, camlarda ben de şampuan kullanıyorum
Evet boyle parlak ama acip bi iz bırakıyor
Genel olarak öyle yapıyorum hatta ilk cifliyorum ama daha prayik bi fikir lazim benim çocuklar surekli dusta yardim için teşekkür ederim
Bunu bi deneyeyim bakayim sonucu yazarım teşekkür ederim
Anam şampuan fiyatlari almis basini gidiyor ben kiyamam şampuana ama dediğin gibi acik satan bir yerden bulabilirsem alir denerim teşekkür ederim
Ben de camları şapuan ile siliyorum hiç bir iz kalmıyor ve bunu babamdan öğrendim
Ben camlarda saç kremi damlatiyorum mis gibi oluuyor
Marifetli baba
Kizlar galiba mucizeyi buldum bir yerde görmüştüm bayat cayi atmayin camlarınız ve aynalarınızı silin diye bayat cayi sprey şişesine koydum uzerine az su aldim simdi sildim mbi kuru bezle inanir mısınız bi tek leke bile kalmadi bi ara camda deneyecegim bakalım sevdim bu isi boyle degisik fikirleri olan varsa fikirlere açığım seviyorum bu işi…
Valla ben
Sadece su mu koydunuz üzerine ne kadar koydunuz bende denemek istiyorum
Çayın böyle bir etkisi varsa kim bilir vücudumuza neler yapıyor
2 bardak caya 1 bardak su gibi ben göz kararı koydum muhteşem bugun evi süpüreceğim aynalardaki durumuda yazarim aslinda camlarda deneyecegim ama yagmur yağıyor ama dayanamayip birde orda denerim yazarim buraya kalan caylari bile değerlendiriyoruz be yaaaaa
Kansızlık yapıyor onu biliyorum herseyin yarari oldugu kadar zarari da var ama yapacak bir şey yok gercekten tek iz bırakmıyor amatörleri bile sildim misssss gibi parladı