Duş jeli kullanımı

Sevgili hamişler merhaba​:raising_hand_woman::blush: Duş jelini hamilelikte kullanabiliyor muyuz, bunu doktoruna soran var mı? Bir de şampuan ve saç kremi için de aynı soruyu sorayım?

Kullanabilirsin canım hiç bir problem olmaz sanmıyorum

1 Beğeni

Yuşi sanırım bu soru ile şunu kastetti renklendirici,parfüm vs.bilimummbirsürü katkı maddesinden oluşan temizlik ürünlerini evlerinde kullanmayı tercih etmeyenler varya vücutta kullanıma uygunmudur filan gibi algıladım ben. Ve bence Kişiyi rahatsız etmiyosa kullanılabilinir. Ama ben gebelik başından beri ne parfümlü deterjan ne parfüm yani kokusu olan hçbişi kullanamıyorum oyüzden su,sabun tercih sebebi :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Valla ben aynı ürünleri kullanmayan devam ettim :blush:

3 Beğeni

Hani sabunla vs mi temizlenmek lazim @Hümanurun_annesi nin de dedigi gibi icerisinde her türlü madde var vücudumuza nüfus da ediyor diye sordum, temizlenme isi sabuna mi kalmali yani​:grin: ben su an 18+4 üm simdiye kadar sabunla vücut temizliğimi yaptim ta ki düne kadar, tak etti canıma ve duş jelime döndüm pismanlik duyuyorum diye bakayim dedim sizler ne yapıyorsunuz​:see_no_evil::grin: basimi yıkarken vücuduma degdirmiyorum ama vücudu yikarken sıkıntı, sabun zamanla kurutuyoor çünkü

1 Beğeni

Genital temizleme jelleri kullanmadıkça problem olmaz bence çünkü nuranda leylada sorun olmaz demiş deneyimli anneler bişi diyosa doğrudur :+1: çünkü dedim ya koku hassasiyetim olmasa bende kullanırdım. Sabunun kurutma konusuna gelince ıspartadan doğal gül özlü vücut kremi gelmişti hiç kullanmamıştım onu kullanıyorum

1 Beğeni

Aynen canım kızlar da öyle deyince rahatladım, işkence çektim kac aydır :grin: Ben de tersine duş jeli kokusunu cok seviyorum baska bi seyle yikaninca temizlenmedim gibi hissettim :grin::grin:

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım, varolun​:hugs::heart:

1 Beğeni