Duphaston?

Kızlar 45 gün de bir adet gördüğüm için doktor a gittm. herşey temizdi adetin 5.günü duphaston kullan dedi. 5 gün kullandım bittikten 3 gün sonra adet gördüm ama bu adetim afedersiniz kanım çok koyu ve parça şeklinde oda pede gelmiyo tuvalete gidince o parça var niye öyle ki hiç anlamadım lütfen cvplarsınız sevinirim :pray:t2::cherry_blossom:

1 Beğeni

İlacın etkisi ile içerde biriken pis kan dışarı bir anda atılınca siyahımsı ve siyahımsı büyüklü küçüklü pihtilar gelebilir diye düşünüyorum tuvalet ihtiyacı hissettiğinizde ciddi bir yanma veyahut kötü koku varsa iltihap var demektir benim de regl donemim genç kızken çok uzun sürerdi ben de ilaç kullandım ama hangisi bilmiyorum doğum kontrolü galiba ben ilaç kullanmadan dahi seni. Dediğin gibi kanama yaşıyordum doktor normal demişti içeride pis kan bekledikve böyle olabilir demişti ancak tabi tıbbi uzman birine danismalisin çünkü bizim bilmediğimiz birçok şey birçok şeyin belirtisi olabiliyor ama kendi fikrimce normal karşılıyorum tuvalette gelmesinin sebebi pıhtı olduğu için akışı zorluyor bu durumda ayakta çok durmuyorsan kendini zorliyacak bacak hareketi vs yapmiyorsun pıhtı yavaş ilerler ancak tuvalet ihtiyacı ile minimal bir ıkınma dahi olsa pihtinin düşmesi daha kolay olur itme eğilimi ile etkiye tepki olur benim pedime bile pıhtı düşüyordu felaket bir kanam yaşıyordum elhamdülillah düzeldi

İlacı biliyorum ama umarım yardımcı olacak bişey patlaşmisimdir seninle çünkü bur regl durumunun ve kanamanin fazla olması çok can sıkıcı bir durum ben nadiren ped kullanırdım sürekli bebek bezi kullanmak zorunda kalıyordum Rabbim şifa bekleyen kullarına şafi ismi hürmetine şifalar versin

Evet aynı dediğin gibi Vala çok teşekkür ederim canım ben 14 ekim de ztn adet olmuştum. Adet düzensizliği olduğu için bu ilacı kullandım 25 ekim de adet oldum dediğin gibi pis kandır gebelik düşünüyorum ama. Eşim 2 ay sonra eve gelck ne zaman doktora gitmeliyim gebelik için cnm

1 Beğeni

Dediğin gibi cnm bak saate 1 idrarım geliyo gidiyom pet temiz ama afedersin idrarımı yaparken o siyah kan geliyo inş temizlerdir kanımı adetim düzene girer ztn kananam adet döneminde normal sadece döngüm çok uzun sürüyor evlendikten sonra değişti