Reglim 2 gün gecikti. Adetten 1 gün önce gebelik testi yaptım ama maalesef negatif çıktı. Bu ay Duphaston kullandım. Bildiğim kadarıyla ilacı bıraktıktan sonra genelde 3 ila 7 gün içinde adet görülmesi gerekiyor, fakat ilacı bırakalı 10 gün oldu, hala tık yok.
Gebelik düşündüğüm için doktorum günde 1 defa olmak üzere adetin 11 ve 25.güne kadar kullanmamı istedi eğer gebelik olursa tutunur olmazsa reglini söktürür diye.Bu durumu yaşayan veya bilgisi olan var mı?
Ben adet olmam gereken tarihten 1 gün önce kan tahlili vermiştim negatif çıkmıştı adet olmam gereken gün de dayanamadım gidip yine tahlil verdim pozitif çıktı idrar testi zaten negatifti bence kan tahlili verebilirsin sonucu öğrenmek için
Dupbaston u da gebelikten önce değil de 5-11. Haftalar arası lekelenmem için kullanmıştım şimdi hala hamileliğim devam ediyor çok şükür umarım sizin de gönlünüze göre olur
Duphaston tek basina ise yaramayabilir. Eger genel olarak adet duzensizliginiz varsa veya kistiniz varsa, aylardir deneyip sonuc alamiyorsaniz sogan suyu kürünü deneyin mutlaka. Ama hamilelik ihtimali varsa zarar verebilir o anda dikkatli kullanilmasi gerekiyor diye biliyorum. Ve incir kurusu her gun yemelisiniz cok ise yariyor bu ikisi
Evet Tek başına işe yaramıyor haklısınız ilk gebeliğimdede kullanmıştım embriyonun tutunmasını destekliyor.ama İlk aydan kullanır kullanmaz gebe kalmıştım ilk defa böyle birşey yaşıyorum.Soğan ve incir kürünü çok duydum ama hiç denemedim farklı takviyeler kullanıyorum.Bu ay olmazsa onu deniycem sağolun yorumunuz için