Evde oldugunuz zman kullanin bence ben hamilelikte deyilde onceden kullandim bunu kizima da vermisti baya bozuyo bagirsaklari belki disarda sorun olabilir
Ben bunu gebelikten önce kullandım kabızlık problemim sürekli vardı evde olacağın günlerde iç bazen bende tuvalete çıkarmamakla birlikte çok kötü şişkinlikte yapabiliyor içtiğime pişman oluyordum
Ben kullandım bir defa hiç bir işe yaramadı. Acı biber közleyip her gün yedim şuan kabızlığım çözüldü
Aynen bende eve gelince kullanayım dedim nasıl bir tepki vericek bilmediğim için
Ben her yiyeceği tüketemiyorum canım kronik hastalığımdan dolayı tatlı biber yiyemiyorum ki
Bende tiroid sıkıntıdan dolayı kabız olurdum doktor bunu vermişti. İyi geliyor . Ama evdeyken icin
İçtim içmez olaydım bi işe yaramıyor diye bi de kefir içtim olanlar oldu 5 dk bi tuvalette buluyorum kendimi
Sabah aç karnina iki kuru incir yiyin üstüne bol bol su için ilaçlar dan daha etkili ve doğal birde hakiki zeyti. Yağı varsa sabah aç karnına iki yemek kaşığı için bol su ile
ben kullandım hamileliğimin 3.ayından sonra doktorum vermişti bi sorun yaşamadım ama evde olmanızı tavsiye ederim
Boşaltıyor bağırsakları tuvaletten çıkamıyorum bi de fayda etmedi bu diye kefir içtim içmez olaydım Recep İvedik gibi hapşursam kaçacak valla
ise yaramış en azından bide öyle düşünün
Ay mucize gibi dogumdan sonra kullanmstm muthis bir ilac bence cok zorfaysaniz doktor da verdigine gire kullanin cok rahatlarsnz
Kullandım canım çok rahatlatıyor ama evden çıkmamak gerek