Duphalac şurup kullanan var mı

4 aylık gebeyim 2 gündür kabızlık yaşıyorum denemediğim şey kalmadı en son dün acile gittim bunu verdi doktor bugün de bebeğin muayenesi var kullansam mı kararsızım nasıl bi etki ediyor bilgisi olan yazabilir mi

Evde oldugunuz zman kullanin bence ben hamilelikte deyilde onceden kullandim bunu kizima da vermisti baya bozuyo bagirsaklari belki disarda sorun olabilir

Ben bunu gebelikten önce kullandım kabızlık problemim sürekli vardı evde olacağın günlerde iç bazen bende tuvalete çıkarmamakla birlikte çok kötü şişkinlikte yapabiliyor içtiğime pişman oluyordum

Ben kullandım bir defa hiç bir işe yaramadı. Acı biber közleyip her gün yedim şuan kabızlığım çözüldü

Aynen bende eve gelince kullanayım dedim nasıl bir tepki vericek bilmediğim için

Ben her yiyeceği tüketemiyorum canım kronik hastalığımdan dolayı tatlı biber yiyemiyorum ki

Bende tiroid sıkıntıdan dolayı kabız olurdum doktor bunu vermişti. İyi geliyor . Ama evdeyken icin

İçtim içmez olaydım bi işe yaramıyor diye bi de kefir içtim olanlar oldu :joy::joy: 5 dk bi tuvalette buluyorum kendimi

1 Beğeni

Sabah aç karnina iki kuru incir yiyin üstüne bol bol su için ilaçlar dan daha etkili ve doğal birde hakiki zeyti. Yağı varsa sabah aç karnına iki yemek kaşığı için bol su ile

ben kullandım hamileliğimin 3.ayından sonra doktorum vermişti bi sorun yaşamadım ama evde olmanızı tavsiye ederim :smiling_face:

Boşaltıyor bağırsakları tuvaletten çıkamıyorum :joy: bi de fayda etmedi bu diye kefir içtim içmez olaydım Recep İvedik gibi hapşursam kaçacak valla

:rofl::rofl::rofl: ise yaramış en azından bide öyle düşünün

Ay mucize gibi dogumdan sonra kullanmstm muthis bir ilac bence cok zorfaysaniz doktor da verdigine gire kullanin cok rahatlarsnz

Kullandım canım çok rahatlatıyor ama evden çıkmamak gerek