Dünya kız çocukları günü 🧚‍♀️

Kızlar hem kendimizi,hemde dünyaya gelen kız çocuklarımızın gününü kutluyorum.

Kız çocuklarını çok seviyor ve onların gelecekte iyi bireyler olmaları için çalışıyoruz,çalışmalıyız!

Yaşasın kızçeler :woman_fairy::partying_face::smiling_face_with_three_hearts::heart::cherry_blossom:

9 Beğeni

Tesekkur ederim canim kizlarimiz hep uzu gulsun ister baba evinde ister koca evinde hic bi zaman siddete maruz kalmasin ben bunu arzuluyorum hep mutlu guzel gunler kizlarimizin cocuklarimizin olsun Amin​:heart:

4 Beğeni

Aynen öyle , kız çocuklarımız şiddete maruz kalmasın hiçbir zaman :pray:t4:

4 Beğeni

Kızımla şarkımızı paylaşayım sizinle o zaman bende biz bu şarkıyı cok seviyoruz tüm söylemek istediklerim bu şarkida toplanmiş resmen :heart_eyes: kız çocugu olmak kız cocuguna sahip olmak gercekten cok degerli :heart: ben kızımla büyüdüm hayatı yeniden öğrendim bendd eksik olan ne varsa onunla tamamladım kızım benim yoldaşım uğurum iyiki anne olmusum iyiki kızım olmus tüm kız cocuklarımızın günü kutlu olsun :heart::heart:

5 Beğeni

Kız çocukları gününüz kutlu olsun :smiling_face_with_three_hearts::confetti_ball::heart_hands:

6 Beğeni

Kız çocukları gününüz kutlu olsun.

Hayatınız her zaman neşeyle dolsun :kissing_heart:

3 Beğeni

Kız çocukları günü kutlu olsun tüm kızlarımızın :heart:

7 Beğeni

Önce evlatlarımızın sonra bizlerin günü kutlu olsun :rose: Güzel günlerimiz sağlıklı günlerimiz olsun​:blossom:

5 Beğeni

Girl Spinning GIF by Mashable

2 Beğeni