Bugün, tüm dünyada kadınların gücünü, cesaretini ve sevgisini kutladığımız çok özel bir gün! 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü en içten dileklerimizle kutlar, bu mucizevi yolculuğunuzda sizlere sağlık, mutluluk ve huzur dolu anlar dileriz.
Hamilelik, hayatın en büyüleyici ve zorlu deneyimlerinden biridir. Ve bugün, hamileliğin verdiği tüm zorluklara, güzelliklere ve mucizelere omuz veren siz güçlü kadınları kutlamak istiyoruz.
Her biriniz, bu dünyaya yeni bir hayat getirme sürecindeki eşsiz gücünüzle, gerçek birer kahramansınız.
Bu özel günde, kendinize biraz daha fazla zaman ayırmanızı, kendinizi şımartmanızı ve bu mucizevi serüvenin tadını çıkartmanızı dileriz.
Mucize Anne ailesi olarak, her adımda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bu yolculukta sizlere eşlik etmek, bizim için büyük bir onurdur.
Kadına karşı şiddetin , kadın cinayetlerinin son bulduğu ,kadınların bir gün degil her gün hatırlandıgı o güzel günlere ulaşmak dileğiyle…Kadınlar günümüz kutlu olsun.
Yarında bizim evlilik yıl dönümü gecen yil hicbir ozel gunu hatirlartmadım hatirlamadı hatda dilimlede dedim umursamadı . Bu senede artık hep dilimle istyorum şimidde umursamiyo 14 şubatıdada bizim günümüz değilki diye bahane etdi bakalım yarın neyapacak ama belkide yine umursamayacak ama onceden uyarımı verdim kırılırım Diye busefer bize özel bi gün çünkü
Bilmiyorumki içe yararmı senin gibi yapsam? En sevdiyği yemeği yapacam mesela 2ci cocukdan sonra hiç yapmadım yapamadım ama simdi yapmayı düşünüyorum bide pastaya vaktim kalsa bende cok isterim yapmak umarım işe yarar. Ama ben ona doğum gününde cok şaşırtdım cok hazrilik gordum o bana zerre bisey yapmiyo dilimle cok israrla dediğim için sadece 2cimdoğumumda taki aldı ama dilimle dediğim jçin ustelik onuda hem doğum gününe hem sevgiler gününe hem yil donumune hep 8 marta kabul hepsine birden diyo