Kizlar dün akşam nişanjm geldi ve sancım tuttu halada var ama açilman yok ve sancın çok az deyip gönderdiler diğer gebeliklerimde sancım olunca dogumlarim olmuştu çok şiddetli olduğu halde az sancın dediler adet kanamasi gibi olunca gel dediler seninki nişan dedi ebeyide sevmedim çok sert konuştu sizdede böyle Nisan gelip ağrılarınız oldumu bu şekil sancılar normal dediler ben doğum sancisini nasıl anlicam o zaman
Merhaba benim tam 38+0 da nişanım geldi ve regl ağrısına benzer ağrılar çektim hâla çekiyorum bugün 39.haftam nst de sancımda çıkmıyor açılmamda yok banada aynı şekilde söylediler suyun gelirse sancın artar ve sıklasirsa ani bi kanaman gelirse gel dediler 1 hafta oldu hâla doğurmadim
Nişan gelmedi bende daha ama sabahtan beri adat olmusumgibi cok.agrim.var karnimda surekli bi.saga bi.sola.toplaniyor bebis.karnimin.alti bi yumusuyor.bi sertlesiyor bende hazir bekliyorum 37+5 ama 40 +6 görünüyor bebek
Sabah yine fenalaştim 38+1 doğum yaptım darısı sana cnm
Allah kolaylık versin hep dua edin ben doğum yaptım bugün
Gözün aydın darısı başımıza inşallah Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.hayirli evlat olsun.insallah
Amin cumlemizin evladı inşallah cnm Allah razı olsun rabbim sanada kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayy gözün aydın , darisı bizlere
Aminn inşallah
Amin inslh cnm rabbim kolay doğum nasip etsin
Yaaa çok sevindim gözün aydın canım benim sağlıkla büyüsün inşallah prenses seninle aynıydık biz 1 gün öndeydin sen sen doğurdun sıra bana geliyo kasıklarım çok acıyo bugün çok iyi hissetmiyorum kendimi bugün nedense akıntım da, fazla sezeryan için gn verecekler yarın bakalım hayırlısı
Saolasin cnm Allah razı olsun sende sağlıcakla kurtulursun inşallahisteyerekmi sezeryan olacaksınız yoksa mecburimi .zaten normal ağrılarla başliyor adet olacakmişim gibi ağrımaya dun nişanim gelmişti bugün sabah nişanla beraber akıntı gelmeye başlamıştı benim kasılmalar oldu sonrası doğum ağrıları tabi zor ama sonu güzel
Mecburi canım ben normal istiyordm da nasip olmadı dönmedi bizim bebe 9 aydır dimdik ayakta maşallah
sezeryan da nişan sancı vs oluyor mu bilmiyorum yarın ne zamana gün verirler onu da bilmiyorum bugün tam 38 haftalık olduk hayırlısı bakalım
Ya ne güzel Allah analı babalı büyütsün
Bende 34+1im karnımın altına sancı geliyor çocuk hareket ettikçe canım acıyor sancimi ne bilmiyorum herkes normal o doğum değil diyorlar ilk gebeliğim bilmiyor um nasıl bişey oldunu çok korkuyorum artık Ztn nasıl doğum olucak diye bunlar yalancı sancılarsa gerçeği düşünemiyorum
Yaa sezeryanda normal doğum sancısı olmaz çekmek istemediğini dile getir canım hem o acıyı çekip hemde geri masaya yatmak daha zor olur hayırlısı buymuş diyelim bebiş karar vermiş nasıl dogacagina rabbim hayirlisini versin inşallah cnm belki döner diye bekliyordur doktor bir gün içinde bile dönebiliyorlar yaramazlar
Doğuma hazırlanıyorsun cnm benimde öyle oluyordu yalancı sancılar gelir bazen yürütmez bile ama doğum sancısı farklı geldiği zaman aynı olmadığını anlıyorsun zaten rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin dogurana kadar korkuyoruz ama kucağımıza alınca herşey geciyor
Hayırlısı olsun sağlıkla sağlıklı bir şekilde gelsinler de gerisinin önemi yok bakalım yarın belli olacak Allah’ın izniyle günümüz
hazırladık bugün çantamızı falan artık ne, zaman derlerse o gün gelecek
Hayırlı haberlerini bekliyoruz