Duanizda banada yer verin ♥️

Anneler Bugün doktora gidecem belki bugün doğuracam dua edin bugün kızıma sağlıkla kolayca bir avazda kavusayım guzel bitsin bu uzun yolculuk … Kimin duası kabul olur belli olmaz şimdiden hepinize teşekkür ederim

9 Beğeni

Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikinizde sağlıklı sıhhatli inşallah :bouquet::palms_up_together:

Dualarım sizinle :pray::heart:

Sizin için dua ettim. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız doğumu. Sağlıcakla kucağına almak nasip eder Rabbim

Bir avazda kurtulursun inşallah canım benim dualarım seninle birlikte güzel bir doğum geçirirsin haberlerini bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts::palms_up_together:

1 Beğeni

İstediğin gibi kolay doğum olur inşaAllah​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Allah yardımcınız olsun, güzel geçsin doğumunuz tek seferde inşallah :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Bir avazda kurtulursun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim

Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sağlıcakla kucağımıza alalım evlatlarımızı İnşallah :heart_eyes:

1 Beğeni

Nasılsınız randevunuz nasıl geçti

1 Beğeni

Merhaba dün altdan muayne etdi bastira bastira doktor tabi canim acıdı ama açılma olsun diye oyle yaptım dedi belki açıma olur hiç nişanın bile gelmemiş diyordu , akşama nişan geldi bu sabah doğurdu. Cok şükür :heart::heart:

4 Beğeni

Dua eden herkesden Allah razı olsun ne sıkıntınız varsa Rabbim gidersin :heart: kucagima aldım kızımı guzeç doğum oldu son sancilar haric 7 cmden sonrası :joy:ama yinede iyiydi

4 Beğeni

Ben de rahatladım seninle beraber, çok şükür, çok sevindim :blush::heart::pray:

Sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah Allah :pray::heart:

1 Beğeni

Sağlıkla büyüsün inşallah :hibiscus:

1 Beğeni

Rabbim kızını en sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin bir avazda kurtulursun inşallah :two_hearts:

3 Beğeni

@Didem.Nursema canım maşallah aktifsin heryerde yeni doğum yapmış gibi değil hiç aman nazar değmesin​:nazar_amulet::nazar_amulet::clap::clap::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun. Melekler yanında olsun :heart:

Sağ salim sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun :pray:t2::sparkles:

Geceleri uyanığım :sweat_smile::sweat_smile: ondan yapacak bi şey bulamayınca sizlerle konuşmak iyi geliyor

1 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla büyüsün

1 Beğeni