Anneler Bugün doktora gidecem belki bugün doğuracam dua edin bugün kızıma sağlıkla kolayca bir avazda kavusayım guzel bitsin bu uzun yolculuk … Kimin duası kabul olur belli olmaz şimdiden hepinize teşekkür ederim
Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikinizde sağlıklı sıhhatli inşallah ![]()
![]()
Dualarım sizinle ![]()
![]()
Sizin için dua ettim. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız doğumu. Sağlıcakla kucağına almak nasip eder Rabbim
Bir avazda kurtulursun inşallah canım benim dualarım seninle birlikte güzel bir doğum geçirirsin haberlerini bekliyoruz ![]()
![]()
![]()
İstediğin gibi kolay doğum olur inşaAllah![]()
Allah yardımcınız olsun, güzel geçsin doğumunuz tek seferde inşallah ![]()
![]()
Bir avazda kurtulursun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim
Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağlıcakla kucağımıza alalım evlatlarımızı İnşallah ![]()
Nasılsınız randevunuz nasıl geçti
Merhaba dün altdan muayne etdi bastira bastira doktor tabi canim acıdı ama açılma olsun diye oyle yaptım dedi belki açıma olur hiç nişanın bile gelmemiş diyordu , akşama nişan geldi bu sabah doğurdu. Cok şükür ![]()
![]()
Dua eden herkesden Allah razı olsun ne sıkıntınız varsa Rabbim gidersin
kucagima aldım kızımı guzeç doğum oldu son sancilar haric 7 cmden sonrası
ama yinede iyiydi
Ben de rahatladım seninle beraber, çok şükür, çok sevindim ![]()
![]()
![]()
Sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah Allah ![]()
![]()
Sağlıkla büyüsün inşallah ![]()
Rabbim kızını en sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin bir avazda kurtulursun inşallah ![]()
@Didem.Nursema canım maşallah aktifsin heryerde yeni doğum yapmış gibi değil hiç aman nazar değmesin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Allah yardımcın olsun. Melekler yanında olsun ![]()
Sağ salim sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun ![]()
![]()
Geceleri uyanığım ![]()
ondan yapacak bi şey bulamayınca sizlerle konuşmak iyi geliyor
Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla büyüsün