Anneler Bugün doktora gidecem belki bugün doğuracam dua edin bugün kızıma sağlıkla kolayca bir avazda kavusayım guzel bitsin bu uzun yolculuk … Kimin duası kabul olur belli olmaz şimdiden hepinize teşekkür ederim
Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikinizde sağlıklı sıhhatli inşallah
Dualarım sizinle
Sizin için dua ettim. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız doğumu. Sağlıcakla kucağına almak nasip eder Rabbim
Bir avazda kurtulursun inşallah canım benim dualarım seninle birlikte güzel bir doğum geçirirsin haberlerini bekliyoruz
İstediğin gibi kolay doğum olur inşaAllah
Allah yardımcınız olsun, güzel geçsin doğumunuz tek seferde inşallah
Bir avazda kurtulursun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim
Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağlıcakla kucağımıza alalım evlatlarımızı İnşallah
Nasılsınız randevunuz nasıl geçti
Merhaba dün altdan muayne etdi bastira bastira doktor tabi canim acıdı ama açılma olsun diye oyle yaptım dedi belki açıma olur hiç nişanın bile gelmemiş diyordu , akşama nişan geldi bu sabah doğurdu. Cok şükür
Dua eden herkesden Allah razı olsun ne sıkıntınız varsa Rabbim gidersin kucagima aldım kızımı guzeç doğum oldu son sancilar haric 7 cmden sonrası
ama yinede iyiydi
Ben de rahatladım seninle beraber, çok şükür, çok sevindim
Sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah Allah
Sağlıkla büyüsün inşallah
Rabbim kızını en sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin bir avazda kurtulursun inşallah
@Didem.Nursema canım maşallah aktifsin heryerde yeni doğum yapmış gibi değil hiç aman nazar değmesin
Allah yardımcın olsun. Melekler yanında olsun
Sağ salim sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun
Geceleri uyanığım ondan yapacak bi şey bulamayınca sizlerle konuşmak iyi geliyor
Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla büyüsün