Duanıza ihtiyacım var

Çok hastayım arkadaşlar hem üşüyorum 42 derece sıcaklıkta hem de terliyorum ve çok ateşim var midem çok bulanıyor :pensive:gurbet elde olmak o kadar zormuş ki annemi görüntülü arayıp hıçkıra hıçkıra ağladım eşim görevde ben bilmediğim bi şehirde kapısını çalabileceğim bi komşum yok rabbimden başka :pensive:nolur dua edin toparlanayım :sob:

7 Beğeni

Allah şifa versin :pray:

Çok kötü olursanız ambulansı çağırmanızı öneririm. Ciddi bir durum çünkü, bebeğinize de zarar verebilir

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun kardeşim.:pensive: Allah şifa versin çabucak toparlanasın Amin…

2 Beğeni

Hamilelikte atesliyken hiç beklemeyin ambulans çağırın direkt.ben ilqk hamileliğimde ateslenmistim.hemen müdahale ettiler

2 Beğeni

Allah Şàfi ismiyle şifa versin sana ve bekleyenlere bu durumda çok beklemeyin kontrol edilmekte fayda var

2 Beğeni

Bu günler hep geçer sana bir şey olmasın annen dayanamaz gelir

2 Beğeni

Hepinize çok teşekkür ederim akşam uyumuşum üşüyorum diye klimayı da kapatmıştım saat 2 gibi sırılsıklam uyandım üstümü değiştirip geri uyudum şükür iyiyim biraz daha :upside_down_face:

3 Beğeni

Klimaya dikkat edin ondan da hasta olmuş olabilirsiniz geçmiş olsun tekrardan :hibiscus:

2 Beğeni

Teşekkür ederim dikkat ediyorum ama mardin sıcağında pek mümkün olmuyo :sob:çok aşırı sıcak nefes alamıyo insan

İnşallah cabuk toparlarsın arkadasım​:pray:
Ne cektigini bikiyorum bende 12 gundur hastayım
Ateşim olmuştu 3 gun sonra ateş gitdi ama hastalik grip ustumde.
İnşallah kurtuluruz hastalıkdan tez zamanda :pleading_face:

1 Beğeni

Allah razı olsun inşallah bende toparladım gibi de arada Bi o titreme geliyor bu havada üşümek de ne bileyim :see_no_evil:salgın varmış aman dikkat et kendine sende arkadaşım :heart:

3 Beğeni

Ihlamur varsa limonlu ıhlamur için şifa niyetine​:sunflower:

2 Beğeni

Sıcak bile olsa hava.
Hep susadigımda susamadığımda da kaynar suyla soguk suyu katıp iciyordum.tabiki suyum soguk degil sıcak oluyordu ağız yanmayacak kadar.
Oyle oyle yaptım bogazım gecti.
Gripimde gecdi şükür 13 gun sonra iyileştim :pray:
Sanada şifalar diliyorum.hamilelikte cok zor.

1 Beğeni