Dua istiyoruumm

Kizlar en son detayli ultrasonda bebegimde kalp parlakligi ve bobrek genisliginin sınırda oldugu çıkmıştı. Yarin kendi doktoruma kontrole gidicem siz guzel hamiş annelerden dua istiyorum insallah olumlu yonde bir gelisme olmustur ve gecmistir

10 Beğeni

Rabbim senin ve bebeginin yardimcisi olsun insallah bisey cikmaz güzel haberle dönersin dualarim seninle :pray::heart:

2 Beğeni

Narahat olma canim insalllah guzel haberler alarsin insalllah

1 Beğeni

Amin canım inşallah

2 Beğeni

Amiinn canım inşallah :heart:

1 Beğeni

Allah sağlığına kavuştursun inşallah yarın iyi haberlerini alırız hakkınızda hayırlı eylesin bebeğinizi :two_hearts:

2 Beğeni

Bugün aynı mevzuyu görümcem anlattı, kalpte foxus ve böbrek genişliği var denmiş, ama maşallah doğunca hiç bir problemle karşılaşılmamis. İnan ne yaşadığını çok iyi anlıyorum bende 3 hafta önce damak yok gözükmüyor denince kendime gelemedim. İnan düzelecek dualar hep seninle…

2 Beğeni

Böbrek genişliği kaç mm? Ve her iki böbreğindedemi var?

Dualarım sizinle,yarın kendi doktorunuz kontrol edince yalan olduğunu söylesin Amin Amin​:palms_up_together:t2::pleading_face:

3 Beğeni

Görümcem iki bobregide dedi. Ama bu son haftaya kadar tamamlıyormus. Bu sık gözleniyor dedi. Ama o zaman çok kötüydüm dedi. Doğduğunda ise olumsuz hiç bir durum ile karşılaşmamislar. Maşallah çok aktif hareketli akıllı bir çocuğu var. İçini ferah tut. Bizim olumsuz her düşüncemiz bebeklerimizi streslendiriyor. İnan Perşembeden beri 2 kere hareket etti. O da benim stresimden etkilendi. Bugün mutlu olunca fıkır fıkır sanki çift kale maç yapıyor.

4 Beğeni

Canım sadece sağ böbrekte sınırda dedi cm soylemedi

1 Beğeni

İnşallah canım. İnsan ister istemez huzursuz oluyor . Rabbim her evlada sağlık versin

1 Beğeni

Aynen canım benim 2 haftadır stresim bana yetti . Takmamaya çalışıyorum ama bir yerde yine aklıma geliyor. ALLAH tan gelen herşeye tabi ki razıyım başım üstüne ama insan uzulmekten alikoyamiyor kendini

2 Beğeni

Aminnn inşallah :heart:

2 Beğeni

Peki size söyledilermi doğulduktan 45 saat felan sonra geçe bilir diye?

2 Beğeni

İnşallah bebeginin guzel haberlerini alip,mutlulukdan aglarsin :pray::pray:. Rabbim sağ salim kovustursun sizi​:pray::pray: @Esilaras25

2 Beğeni

Aminn canimm inşallah :heart:

2 Beğeni

Geçebilir diye birşey demedi. Sadece 1 Ay sonra gel bakalım tekrar dedi. Onun öncesinde de bı test yapalım dedi 8500 TL istediler ama eğer bir sikinti varsa anne karnında hiç bir tedavisi yok bnde o yüzden yaptirmadim

1 Beğeni

Rabbim kalbine göre versin :heart:

2 Beğeni

Amin canimm inşallah :heart:

1 Beğeni

Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerle geldiniz

2 Beğeni