Kızlar bana dua edermisiniz kalbimde ağırlık var kendimi çok bunalmış hissediyorum eşimede üzülmesin diye belli etmek istemiyorum bebiş istiyoruz ama olmuyor bi türlü bu durum beni çok üzüyo bu ay olsun artık dua edin hayırlısıyla inşallah
duanıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
Allahın izniyle nasip olur çok düşünüp stres yapma
dua edicem senin için benimde bir arkadaşım böyle her ay test yapıyoruz sonuç negatif git gide hevesi dahada kırıldı bende öyle olmuştum ilk geldiğim zaman heveslenip test yaptım ama sonuç yoktu hevesim kırılmışdı Rabbime hamd olsun bir anda nasip etti hiç beklemediğim zamanda oldu hemde. Allah verince veriyor yeter ki, sen ümidi kesme![]()
Doktora gittiniz mi, bir problem mi var? Dualarımız seninle bir tez vakitte hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin inşaAllah ![]()
![]()
Rabbim hayirli sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah seni çok iyi anlıyorum ![]()
stres yapma dicem ama biliyorum elinde değil
Ben de çocuk sıkıntısı çok çektim. Hem de çok. İnsanlar da bana çok yük oldu. Seni çok iyi anlıyorum. Tez vakitte olur inşallah. Hastaneye gittiniz mi? Neyiniz var acaba? Benim bitkisel yolla çok fazla arkadaşım hamile kaldı.kimisi kaldı. kimisi kalamadı tabii. ama her şey Rabbimden önce ondan isteyeceksin. Bir de stresten olmuyor düşünme artık. Ara veriyorum de bir süre çocuk düşünmeyeceğim de. Bir bakacaksın Allah’ın izniyle kendi kendine olmuş.
Güzellikler hep beklenmedik anlarda gelirmiş bugün gittim doktora muayenem ve tahlillerim temiz görünüyor stresten olmuyo sanırım
Allah razı olsun dualarınıza talibim inşallah
Allah razı olsun
evet bugün doktordan geliyorum tahlillerim temiz çıktı muayenede ettim sol ve sağda 25 er yumurtam varmış bakalım ne dicek doktor![]()
Allah razı olsun inşallah stres yapmamaya çalışıyorum da adet günüme yakın başlıyo stresim ![]()
Allah razı olsun böyle beni anlayan insanların olması çok güzel
dün doktora gittim tahlillerim temiz görünüyo doktoruma attım inşallah muayenedede temiz görünüyodu yumurtalıklarım hayırlısıyla olur inşallah bu ay doktora gittim diye belkide biraz daha rahatladı içim kafamdan silmeye çalışıyorum
Ne güzel Rabbim tez bir zamanda daha güzel haberlerle sevindirsin
merak etme sorunun yokmuş sadece kısmet Allahtan bakalm ne zaman güzel haberi duycaz kalbini ferah tut
Çok şükür Rabbim tez vakitte nasip etsin inşaAllah ![]()
ama naçizane tavsiye eşinin de doktora gitmesi. Maalesef bizde toplum olarak öyle bir algı oluşmuş ki bu tür durumlarda sorun direk kadındaymış gibi düşünülüyor hiç erkeklere toz kondurulmuyor ![]()
Bende ayın 24 ünde kontrole gitcem İnşallah bu sıkıntı yoktur 6 aydır umutlanip hayal kırıklığına uğramak çok üzücü
Yumurtaların sağlıklı değilse ya da azsa. Çok hatırlamıyorum ama havuç ve incir kürü var. bir arkadaşım da çok işe yaramıştı. Araştırıp kullanabilirsin. Kötü bir şey değil zaten. Bitki falan bile değil. Keşke elimizden bir şey gelse. Allah yardımcın olsun inşallah. Her nasip vaktine esirdir vardır. Bir günü seni bekliyordur. 15 gün boyunca avakadoda yıyebılırsın her gün düzenli belli bir saatte her gün bır yarım şifa olur inşallah rahim sağlığı için cok iyi
Havuç suyu içiyorum haftada iki kez falan şifa olur inşallah yumurtalıklarımda sorun yok dedi zaten 8-9 aydır deniyoruz bunun için çok uzun bi süre değil acele etme dedi doktorum biraz içim rahatladı![]()
Bende 8-9 aydır bekliyorum kötü bişey çıkarda moralim bozulur diye korkudan gitmemiştim çok stres yapmıştım sonunda gittim hamd olsun temizdi herşey. Herşeyim bi vakti var o vakti de veren Rabbim endişe etme 6 ay kısa bir süre vaktinde gelicektir beklenen inşallah hayırlısıyla
Zaten doktorum eşim içinde testler verdi ateşli hastalık geçirdiği için gidemedi en kısa zamanda testleri yapıp doktorumuzla görüşeceğiz inşallah eşim bu konuda anlayışlı ve bana çok destek oluyo sağolsun![]()
Aminn mucize bekleyen herkese inşallah
buraya güzel haberlerle gelmeyi çok istiyorum
Kızlar hepinizden Allah razı olsun gönlümü ferahlattığınız için insan bazen çok ihtiyaç duyuyo sizinde ne derdiniz varsa dermanını bulursunuz inşallah Rabbim mucize bekleyen herkesi sevindirsin Rabbim anne olmak isteyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah ![]()
Elbet bir gün Rabbim o güzel haberle gelmeyide nasip eder Allahumme Amin![]()
isteyen herkese sağlıklı imanlı evlatlar nasip eylesin. Çoğu kadın ister tabi anne olmayı sadece sabr gerek, vakti zamanı Allah biliyor en hayırlı bir vakitte sevindirsin.
Aminnn Allah razı olsunn ne güzel dualar inşallah Rabbim zamanını bekliyoruz ![]()
![]()