Dua edermisiniz gebişlerr

Salı günü kalp atışı için gidicem ama içimde hep bi korku var ya duyamassak diye lütfen dua edermisiniz bu korkuyu atamıyorum​:pensive::pensive:

1 Beğeni

İçini ferah tut canım, Rabbimin izniyle hiçbir şey olmaz ve o minik atışları dinlersin. :smiling_face:

1 Beğeni

Bu korku hep oluyor hareketlerini hissedene kadar ultrasona hep korkarak giriyordum ben de içini ferah tut sen

1 Beğeni

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım o korkuyu çok iyi biliyorum bende daha önceki hamileliğimde onu yaşadım hiç Bir sıkıntı yoktu kontrole gittim bebeğimin kalp atışı durmuştu bunda da çok korkuyordum çok şükür öyle bir şey yaşamadım şu an dört aylık hamileyim :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Biliyomusun bende keseyi bebeği gördüğüm halde doktora dış gebelik kimyasal gebelik falan değildir dimi die on kere sordum artık kızmıştı bana . İnsan hep felaket tellalı oluyo aklına kötü şeyler geliyo. Seni anlıyorm . Ama içini ferah tut canm

1 Beğeni

Çok saolsun kızlar atmaya çalışıyorum gitmiyo üstümden aklımdan inşallah hayırlısıyla duyar gelirim

Korkmayın, güzel düşünün ki güzel olsun :wink:

İnşallahhhh​:pray::pray: