Dr önerisi

Arkadaşlar Merhaba Etlik şehir Hastanesinde perinatoloji bölümünde önerebileceğiniz dr var mıdır

1 Beğeni

@ankara-anneleri arkadaşımıza yardımcı olur musunuz :heart::heart_hands:t2:

1 Beğeni

Merhaba. Ben de orada takipliydim ama hiçbir zaman aynı doktor denk gelmedi. Hatta perinatoloji randevusu bile alamadım, sorduğumda sıra alarak gel dediler üç kez sıra alarak hangi doktor müsaitse ona gittim. Yanlış yönlendirmek istemem ama bir doktoru bir daha bulamıyoruz. Sadece bir tane kadın doktor vardı kesinlikle önermiyorum. Şeyma Banu”””” adındydı kapıdan girer girmez azarlamaya başladı, mümkünse farklı bir doktor seçebilirsiniz. Size ve bebeğinize sağlık diliyorum​:pink_heart:

Çok teşekkür ederim aynı dileklerim sizler için de :smiling_face_with_three_hearts: ben bir tane dr buldum Nazan Vanlı tonyalı adında denicem bakalım bu Çarşamba günü eğer iyiyse de burda paylaşırım neden randevu vermiyorlar onu da anlamış değilim ben her seferinde 182yi arayarak veya e nabızdan buluyorum

Ben perinatolji de takipliydim. Benim kronik hastalıklarım olduğunu için ilgilendiler. Cogunlukla farkli doktorlar vardi ama hepsi ilgili ve guler yüzlüdü. Memnumdu

1 Beğeni

Evet genellikle ama bir kere azarlandm alttan muayene kabul etmediğim için ve 26ncı haftamdı ayriyeten karnıma bastırarak muayene etti sinirlenerek

1 Beğeni

Aaa beh hic yaşamadim. Cok sukur galip gecti

1 Beğeni

Ne güzel bana evet yapmıştı