Dr. Lütfi Kırdar hastanesi

Merhaba aranızda daha önce kartal Lütfi Kırdar şehir hastanesinde doğum yapan ya da muayene olan var mı bilgisi olan rica etsem yardımcı olabilir mi

1 Beğeni

Tercih edilen kadın doğum uzmanları;
-Rezzan hanım
-Pınar Hanım (genelde asistanlar ilgileniyormuş ama memnunlar)(doğuma eşin girmesine izin vermiş)
-Elif Cansu Hanım
-sahra hanım
-zeynep hanım(?)

Normal doğum yapanlar biraz mutsuz. Mutlu olan da var ama kimse için güzel geçer garantisi olmaz
Sezaryenden memnun kalan kadar kalmayan da var
(Bence sezaryenden beklentin önemli. Uygulanacak işlemleri önceden bilip gidersen şok olmazsın)

Bu hastanede detaylı ultrason hizmeti yetersizmiş.
Zamanımız kisıtlı diyip detaylı bakmıyorlarmış. Riskli hamilelerle daha çok ilgi varmış. Fakat amniyon sıvısı alımı var.

Genel olarak asistanla muhattap olmuşlar ama her gittiklerinde aynı asistan yokmuş.

Çok yoğun bir hastaneymiş. Boş yatak bulmakta zorlananlar olmuş. Yardımcı ablalardan çarşaf vs gelemsi gecikiyormuş.

Tüm devlet hastanelerinde yatan hasta bölümüne refakatçi olarak kadın kabul ediyorlar. Eşini beş dakika odada görebililen mutlu olsun.
Tüm devlet hastanesinde
Acil doğumdan sonra sezaryene karar verilirse o gün nobetçi hekimi girer

@Cansu merhaba daha önce bana yardımcı olmuştunuz bunun için teşekkür ederim. Ben şu an 19 haftalığım ve detaylı ultrason yaptırmak istiyorum. İstanbul Pendikte oturuyorum ve detaylı ultrasonu her hastane yapmıyormuş. Bazı devlet hastaneleri ve özeller yapıyormuş. Ben kaç gündür öğrenmeye çalışıyorum hangi devlet hastaneleri yapıyor diye ama bulamadım. Sizden rica etsem İstanbul Pendikte Tuzlada olabilir detaylı ultrason yapan devlet hastaneleri ve özel hastaneleri hakkında bilgi edinip beni de bilgilendirir misiniz?

1 Beğeni