Down sendromu

Selam anneler Sizinle biraz hikayemi paylasmak istiyorum ben 31 haftalik premature dogum yaptim ve 20 gun sonra ogrendimki bebegim down sendromuymus hamileyken boyle birsey gozukmemisti…Simdi cok zorlaniyorum kabullenemiyorum her gun ona bakinca agliyorum nasil napcagimi bilmiyorum simdi ve ilerleyen zamanlar icin …ustelik ilk bebegim uzuntuden sutum cekilecek diye korkuyorum gerçekten bu durumu anlatamam size ama cok zor

Merhaba yaşadığınız duygu durumunu tamamen anlamak zor her şey allahtan vardır bunun da bir hikmeti yüreğinizi ferah tutun size bir melek gönderilmiş sevgiyi iliklerinize kadar hissettirecek bir bebişiniz olmuş. Rabbim bu süreçte yardımcınız olsun size daima ihtiyaç duyacak bir yavrunuz var tüm yavrular öyle kendinizi yıpratmayın sise kokunuza sütünüze ihtiyacı var o miniğin. Gebelik sürecinde herhangi bir şüpheden bahsedilmedi mi size ikili tarama detaylı ult vs yapılmadı mı acaba

1 Beğeni

Bence kendinizi üzmeyin evet sizi anlayamam belki annelik zor bir durum ama sen ona çok güzel bakarsın özel durumu sizi zorlayabilir ama Allah yardım eder o size Rabbimin bir emaneti nasıl ki sağlıklı verdiği zaman seviniyor sak bence özel olmasına da şükür edip normal hayatına devam edebilir sin o çocuk lar o kadar Akıllı oluyor lar ki çevremde var bir iki kişi tabi daha narin ve kırılgan olabiliyor lar ama dediğim gibi rabbim yardım cı oluyor o Sabri veriyor siz üzmeyin kendizini onun size ihtiyacı var şükür edip yoluna devam et ki imtihanın kolay olsun canım

1 Beğeni

İkili tarama detaylı ultrason vs yapılmadı mı acaba

1 Beğeni

Yani gereken tüm kontrolleri yaptırmış mıydınız

1 Beğeni

Yalnıs hatırlamıyorsam ultrasonda femur kemiginde kısalık oldugunu söylemişti size doktor öyle bir yorumunuzu görmüstüm tek olumsuzluk olarak buna göre mi down sendromu tespit edildi ? Benim bebegiminde kalbinde parlaklık var diğer herseyi normal taramalarda endiseliyim ancak bir yandanda Ne gelirse Rabbimden onlar bizim meleklerimiz diye düsünüyorum

1 Beğeni

Seçilmiş kişisin kendinle gurur duy​:heart:

1 Beğeni