Down sendromu

Selam anneler, Ben 31 haftalik premature bebegim oldu…ve kalbi delik dediler birde down sendromu tehsis koydular boyle durumu olan varmi ?

@Meliha42 merhaba canım gebelikte yapılan testlerde ve detaylı ultrason da böyle birşey demediler mi size

Selam canim, Gebelikde down sendromu testi yapin dediler ben yaptirtmadim kemikleri kisa demisti doktor ve bugun kalbi delik ameliyat etmemiz gerek dediler ve bu kalbinin delikligini down sendromuna bagladilar gozleri biraz cekik diyolar babasininda cekik zaten bebegim tipki babasina benziyor esimle deminden beri agliyoruz bilmiyorum ne yapcagimi …

Genetik test yapıldı mı down sendromu teşhisi koydular

Kalbinin delik olmasına bişey diyemem ama genetik test yapılmadan down sendromlu diyemezler ki o test yapılınca zaten en az 2 buçuk ay sürüyor sonuç çıkması canım

Hangi hastanede teşhis konuldu nerde yaşıyorsunuz acaba

Ben yurt disindayim fransada Bazilarida diyor kucuk oldugu icin daha toparlanamadi buyudukce iyilesir diye Testi yaptirtmak istemedim cunku benim gozume oyle birsey gozukmedi hic bir zaman

Hemen teşhis koymaları saçma degilmi testler yapılsaydı ve biraz buyuseydi 2 yaşa fln geldimi belli olur ztn öyle teşhis konulsaydi Rabbim tez zamanda şifa versin minige sizede sabırlar :cherry_blossom:

@Meliha42 öncelikle içinizi ferah tutun şu anda net birşey yok anladığım genetik test yapılmamış, kalbinin delik olması doktorlar tarafından takip ediliyor hatta bazıları belirli bir yaşa gelince kendi kapaniyor eşinizle beraber sabırlı olun ve süreci testlerle takip edin aksi bı durum da ise yapacak bir şey yoktur ne diyelim Allah’ım yardımcin olsun içimden gelerek söylüyorum ama kendinizi yipratmayin

Canım 2 tüp bebekten kan alındı mı test yapılıyor zaten,yaptırırsanız içiniz rahat eder

Bebek 31 haftalık doğdu simdi kaç haftalık peki birde avrupadasiniz yani en iyi şekilde ilgileniliyordur içiniz rahag olsjn …kalbinde ufurum varsa kilo aldıkça kapanır ama delik başka bir şey o kapanmıyor sanırım