Son kez gidiyim ayni tavirlaysa gitmiycem
Aynn onu bende duydum digerlerine gore daha iyi sonuc veriyormus
Bence gitme şimdiye kadar hiç bir işe yaramamış şimdide yaramaz
Sinuclari gordun riskli dedi ben iki doktora sordum baska cok az bi risk var abartilacak kadar degil dediler
Ayrintiliya girdinmi sorun çıkmıyor pek Allah buyuk
Yok girmiycem tovbe ettim zaten takintiliyim dedim doktorada geri kalan aylarimida daha kotu gevirim olmaz olur dedim ne gelirse allahtan dedim oda diyoki ozaman hic ultrasonda girme yanlos dusunuyom dedi
Ayrıntılı önemli gir sen organlarina bakıyorlar
İlk gebelikte girmedim sukur iyi simdi onads bisey bulur bu doktor
Güzel düşün güzel olur canm
Anne baba akrabaysa çıkma ihtimali var galiba eşimle akrabayız doktor testi yaptır dedi istemiyorum dedim Allah ne taktir etmişse odur
Amin .hepimize insallah
İkili taramaya girmeyi hiç düşünmüyorum ne gelirse Rabbimden takıntılı bir şekilde hamilelik yasiycağıma hiç değilse o anlarımı rahat geçiririm derdi veren rabbimse dermanını da verir benim fikrim rabbim hepimize en güzelini verir inşallah sağlıcakla da bebeklerimizi kucağımıza alırız
Amin amin ilk gebelikte huc birsey yaptirmadim sadece ilaclari kullandim hic bir sorunum olmadi sarilik disinda oda cocuk ac kaldi o yuzden bundada ikili yaptordim pisman olfum
Az önce konunun üzerine bir tane doktor konuşma yaptı bebeğiniz ddown sendorumlu riski yuzdeler ile bildirilir size diye ama her söylenen de doğru değildir dedi kaç tane hamile kadın var doğumuna kadar bebek down sendormlu denilip de sagliklica doğan yazık değil mi o kadınlara mesela hayalini kurduğu hamileliği bile huzurla yasayamamalari yüzde yüz kesin tanı olsa tmm amenna zaten hamilelikte duygusal oluyoruz bebek saglikli olsa bile annenin o anki piskolojisi etkiler
Ben dedim doktora takintiliyim dedim geri kalan 5 ayimi mahvedemem iyice uxulurum dedim ne gelirse allahtan kabulum dedim
Bende aynı düşüncedeyim ne gelirse kabulum rabbim koymuştur yoluna