Doppler ve doğduktan sonraki yüzü benzer mi?

Bebeğinizin ultrasondaki yüzü ile doğumdan sonraki yüzü benzer miydi yoksa çok mu farklı?Bebişimin Doppler fotosunda burnu buyuk gorunuyor doğunca da aynı mı olur yoksa açı farkı falan olabilir mi (27+5):smiling_face_with_tear:

:smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear: benimki de aynı baba tarafına çekecek diye çok korkuyorum umarım birileri değişiyor ordaki gibi olmuyor der :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Merhaba çok degişeceğini sanmıyorum son iki küçük çocuğumun ultrason resimleri doğduklari ile aynı yakın çekim olur en fazla ama yüzü neye benziyorsa ultrasonda onu gösterir. Babaya çekmiş çekmemiş kucağiniza alınca hepsi değişir size ait bir parçanin dış görünüşü önemsizdir her anne için evlat anneye kusursuz görünür. Allah azümüşan Anneleri bu merhamet ile yarattı.:smiling_face_with_tear::rose:

2 Beğeni

Bende ilk cocukda nasildsa oyle doqdu ikinci de doktotor anneye beniyor dedi​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Maalesef ki değişmiyor bizimde ultrason fotosuyla birebir aynı doğdu​:heart_eyes:

2 Beğeni

Tabi açı farkı ve içerideki diğer dokuların durumuyla da alakalı olabilir. Mesela benim bebeğimin kaş bölgesi hep aşırı öne doğru çıkık duruyordu. Niye öyle ya filan diyorduk. Meğer çocuğun suratı içerde sıkışınca alnının derisi kat kat oluyormuş. Doğduktan sonra da elimle hafif sıkıştırınca o çıkıntı oluşuyordu ve ultrason fotoğrafinin birebir aynısı oluyordu. Ama biliyor musunuz benim bebeğimin burnu ultrason fotoğrafında sağ tarafından çekince hafif kemerli çıkıyordu, soldan çekince daha güzel duruyordu. Doğdu şuan 11 aylık ve gerçekten ultrasondaki gibi bir bir profilden bakınca hafif kemer var, diğer profilden burnu daha düzgün :grinning_face_with_smiling_eyes: ben de ultrasonda kayınbabama benzetip moralim bozulmuştu. İlk doğduğu zamanlar lohusa kafasıyla gözümde perde vardı sanırım, dedim ki oh benzememiş. Ama şimdi gerçekten aynı kayinbabam​:see_no_evil_monkey:

1 Beğeni

Benim bebeğimi de öyleydi doğdu fındık gibi burnu vardı:joy: oyuzden açı farkı olabilir canım

2 Beğeni

:rofl::rofl::rofl: allahim ya

Siz disinda herkes tersini soylemis çok korkuyorum :smiling_face_with_tear:

Benim iki çocugumunda büyük çıkıyodu bi dogdular fındık gibi suyun içinde şiş oluyolar dogru şekilde çekilmiyo ki