Merhaba hanımlar beşiklere takılan dönenceden henüz satın almadım bir öneriniz var mı?
Merhaba @Cansu müzikli dönence mi düşünüyorsun yoksa klasik hayvan figürlü olanlardan mı
Içim müzikliye daha çok gitti ama hangisi bebek için daha uygun olur
Keçeden olanları almayı düşünmüyorum ben. Çocuk gelişimi kursunda kendi elimizle dönenceler yapmıştık. Ben bebeğime kullanırım diye saklamıştım. Hatta onun odası olarak tasarlayacağımız odaya asmıştım çok hızlı toz topluyorlar.
“Fisher pricenin mutlu bulutlar” dönencesini almayı düşünüyorum bende. Gece lambası olarak da kullanılabiliyor. Işıklı, müzik ve beyaz gürültü içeren ses özellikli indirim için favorilerden tutuyorum
Müzikliler çok güzel trendyolda çok güzel modeller var ama pahalılar ya
Bence müzikli daha uygun olur gibi @Cansu ses çıktıkça ilgisini çeker. Bnm aldığım anne yanı modelinin bir üst modelindeki kendinden müzikliydi hatta twlefonda bağlanabiliyordu ama anne yanı olmuyor diye almamıştım ben onu.
Çok güzel gözüküyor. Harika tecrübelerin olmuş o zaman brn de bu modellere bakayım kaç aylıkken kullanmaya başlayalım
O Zaman siz de dönence arıyorsunuz birbirimize arkadaş olduk
Bir ara çok baktım 600 tl filan olduğunu görünce park yatağınkini mi kullansam acaba dedim onun için karaesızım ben @Cansu ama arkadaş olmamız hakkında hiç bir ters düşüncem yok hatta seninle aynı şehirde olup yüz yüze bile görüşmek isterdim
İkinci üçüncü aydan itibaren bebeklerde dikkat çekiyor ben de o aylarda kullanmayı düşünüyorum sonrası gece lambası daha kullanışlı ve güzel bir model bulursam atarım yine sana