Dönence önerisi

Merhaba hanımlar beşiklere takılan dönenceden henüz satın almadım bir öneriniz var mı?

2 Beğeni

Merhaba @Cansu :cherry_blossom: müzikli dönence mi düşünüyorsun yoksa klasik hayvan figürlü olanlardan mı :cherry_blossom:

2 Beğeni

Içim müzikliye daha çok gitti ama hangisi bebek için daha uygun olur :innocent:

2 Beğeni

Keçeden olanları almayı düşünmüyorum ben. Çocuk gelişimi kursunda kendi elimizle dönenceler yapmıştık. Ben bebeğime kullanırım diye saklamıştım. Hatta onun odası olarak tasarlayacağımız odaya asmıştım çok hızlı toz topluyorlar.

2 Beğeni

“Fisher pricenin mutlu bulutlar” dönencesini almayı düşünüyorum bende. Gece lambası olarak da kullanılabiliyor. Işıklı, müzik ve beyaz gürültü içeren ses özellikli indirim için favorilerden tutuyorum :grin:

2 Beğeni

Müzikliler çok güzel trendyolda çok güzel modeller var ama pahalılar ya

1 Beğeni

Bence müzikli daha uygun olur gibi @Cansu ses çıktıkça ilgisini çeker. Bnm aldığım anne yanı modelinin bir üst modelindeki kendinden müzikliydi hatta twlefonda bağlanabiliyordu ama anne yanı olmuyor diye almamıştım ben onu.

2 Beğeni

Çok güzel gözüküyor. Harika tecrübelerin olmuş o zaman brn de bu modellere bakayım :star_struck: kaç aylıkken kullanmaya başlayalım

2 Beğeni

O Zaman siz de dönence arıyorsunuz birbirimize arkadaş olduk :innocent::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bir ara çok baktım 600 tl filan olduğunu görünce park yatağınkini mi kullansam acaba dedim onun için karaesızım ben @Cansu ama arkadaş olmamız hakkında hiç bir ters düşüncem yok hatta seninle aynı şehirde olup yüz yüze bile görüşmek isterdim :hugs::pray:

2 Beğeni

İkinci üçüncü aydan itibaren bebeklerde dikkat çekiyor ben de o aylarda kullanmayı düşünüyorum sonrası gece lambası :face_with_hand_over_mouth:daha kullanışlı ve güzel bir model bulursam atarım yine sana :cherry_blossom:

2 Beğeni