Doktorumun gittiğim hastaneden ayrılması :(

Merhabalar,

1. haftama girmiş bulunuyorum, 12.haftamda doktoruma randevu almak istediğimde doktorumun hastaneden ayrıldığını öğrenmiş bulundum. Bu süreçte sürekli doktor arayışındayız.

Gittiğim hastane Zeytinburnu Avrasya Hastanesi idi ancak Avcılar’da yaşıyorum.

Avcılar’da yaşayan ve doktor tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlarımın yardımcı olmasını ıstiyorum.

Bu konuda endişeliyim, doktoruma gebelik önceside gittiğim için alışmistim. Şimdi nasıl yapacağım bilmiyorum :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Benimkide aniden hastaneden ayrılmıştı . Bir süre gittiğim hastanenin doktorlarını internetten araştırdıktan sonra instgram hesaplarından tek tek araştırma yaptım ve onun kadar iyi bir doktor buldum . Gidip gözlemledim de şuanda onunla devam ediyoruz ben memnunum . Sizde böyle yapabilirsiniz

2 Beğeni

Doktorunuz başka bir hastaneye mi gitti acaba, şahsi numarası varsa belki arayıp sorabilirsiniz. Veya adını verirseniz bulmaya çalışalım doktorunuzu​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Aslında yerini biliyorum ama mesafe olarak maalesef çok uzak :smiling_face_with_tear:
Evimden oraya gidip gelmem 3 saatimi alır :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Şuan araştırma içerisindeyim ama çok fazla endişe duyuyorum açıkçası, yeni bir doktorda kendimi rahat hissetme endişesi açıkçası bende olan

1 Beğeni

Yaaa anladım :pensive: umarım gönlünüze göre bir doktor bulursunuz daha yakınlarda​:pensive:

1 Beğeni

@ozlemmustafa.demirca AVCILAR ANADOLU HASTANESINE MELTEM DURMUŞ (bu hastane ve doktordan memnun olduğunu söylemişti)

@Szn Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesin (öneride bulunmustu)

2 Beğeni

@Cansu hanım cok teşekkür ederim araştıracağım doktorları.:pray:

@ozlemmustafa.demirca hanım da eğer dönerse bilgi edinmek isterim kendisinden :purple_heart:

2 Beğeni

Özlem hanim bir kac gün önce doğum yaptı. İnşallah musait olursa gelir

1 Beğeni