Merhabalar ben Konya’da yaşıyorum burada bir devlet hastanesine gidiyorum ultrasonda çocuğu bana hiçbir şekilde göstermiyorlar ultrason kağıdı da veriyorlar ama hiç bebek bile belli değil sizde de aynı şekilde mi bebeğimin ne yüzünü görüyorum ne hareketlerini hiçbir şeyini göstermiyor doktorlar kime sorduysam devlette böyle diyorlar sizde de öyle mi kızlar bu arada 25 haftalık hamileyim
Kuzu devletler hep aynı bende devlete gidiyorum çocuk gözükmüyor bile ultrasonda çünkü çok eski kullandıkları devlet yenilemiyor aletleri bende senin gibi illallah ettim devletten ama özellerde uçuk muayne ücreti ondan mecbur gidiyoruz
İlk başta özele gidiyordum mükemmel ilgileniyorlardı çocuğu her şekilde gösteriyordu parasal yönden dolayı devlete geçtim pişman oldum ama yapacak hiçbir şey yok
Ben hem devlete hem özele gidiyorum…Devlette ozellikle doktor bana çevirdi ultrasonu video resim ne istersen çek demişti…
Bende bir kere devlet hastanesine gittim kilosunu boyunu yanlış söylediler bana da değil yazan kişiye söyledi ben sordum öyle söyledi ultrasonda kendine çevrilmiş bana hiç göstermedi genellikle öyle galiba özelde doktorum bebeğimi gösterir boyuna kilosuna organlarına hep bakardı
Aynen öyle özelde her şeyine bakıyorlar
Ben doktorumdan çok memnunum Ankara Etlik şehir Hastanesi’ne gidiyorum doktorum her gittiğimde çok tatlı bir üslupla bebeğimin hareketlerini bebeğimi gösteriyor hâl hatır soruyor Allah razı olsun sadece kağıt vermiyor ama ekrandan telefona çekmeye izin veriyor hatta bu doktora ilk kontrolümde istersen telefonuna alabilirsin fotoğrafını diye kendi teklif etmişti ben rica bile etmemiştim bundan önce çok fazla doktor değiştirdim sonunda doğru doktoru bulduğuma çok sevindim elhamdülillah
Merhaba bende etlik sehire gidiyorum yeni hamileyim daha doktor arayisindayim acikcasi ama randevu aldigim doktor hic olmuyo nedende siz kime gidiyosunuz bende ona gitmek isterim
Ben konyada değilim ama devlete gidiyorum.ilk gittiğimde eşimi aldı kalp atışını duyamadık vajinal ultrason yapalım dedi o ara eşimin çıkmasını istedi. Yine duyamadık haftaya eşinle gel oda dinlesin dedi. Tekrar gittim sekreter atıldı eşinizi alamayız diye doktor bey eşinle gel dedi dedim beni görüp tanıdı biraz beklerseniz alayım dedi. Önce eşime anlattı gösterdi şu şöyle diye. Ben göremiyorum dedim sen geçen hafta gördün deyip takıldı ekran tam başımdaydı iyice bana eğdi banada gösterdi. Doktor dan doktora değişiyor hassas olmaları eşi almaları resim vermesi detay anlatması gebeler için çok kıymetli
İsini severek yapan doktor bunlar bence nekadar guzel ya. 10 yil once devlet hastanesinde dogum yaptim her muayenede doktoruk ekrani bana cevirir herseyi tek tek gosterir ve usg kagidi verirdi suan sehir hastanesine gidiyorum malzemeleride yeni bi usg kagidi veremiyolar inani girip cikmam odaya 2 dk suruyo
Benim doktorum gosteriyo ultrasonda büyütüp bakiyo bende net görüyorum vhatta kalp atisini hic dinletmemisti onunda nedeni ses sinyallari bebegi etkileyebiliyomuş. rica ettim sagolsun dinletti sanirim doktorla alakali. 13 haftaligim
Bende de devlete gidiyorum sağolsun doktorum ultrasonu bana gösteriyor ve fotoğrafta verdi sadece çekim yapmama izin vermedi ve eşimi içeri almadılar onun dışında bir sorun yasamadım gittiğim hastane uzak diye başka bir doktordan randevu almıstım oda dediğiniz gibi ekranı göstermedi ve ilgisizdi o yüzden uzak olsada cerrahpaşaya gidecem doktordan doktora değisiyor gercekten
İyi aksamlar ben ilk kalp atışı için gittigimde eşim dişardaydi. Çok yoğun olmasina ragmen aldilar eşimi kisa bir şekilde gösterdiler cok mutlu olmuştuk. Bugün ailemin yaninda baska bir şehirde gittim. Bakti banada gosterdi. Kisa bir şekilde kalp atisi dinletti. Bence doktor arkadaşlarla ve yogunlukla alakali diye düşünüyor.
Yo.istanbul esenyurt devlet hastanesine gidiyorum banada çocuğu ellerini ayaklarını kafasını gösteriyor ama daha kalbini duymadım ta ki bayramda acile gidince duydum ve ultrason kağıdı hiç alamadım vermiyorlar
Ben de Etlik şehir hastanesindeyim Maalesef gerçek doktor çok yerinde olmuyor perinatolojide mi takiplisiniz yoksa gebe Polikliniğinde mi
Bende devlete gidiyorum hep gösteriyor doktorum sağolsun ekranı diren bana doğru çeviriyor. Ultrason kağıdını da veriyor
Gebe poliklinigine gidiyorum hastanenin genelinde bu sorun var malesef nezaman gitsem bu hastane doktor olmuyo malesef
Hangi hastaneye gidiyorsunuz bende konyadayım uyuşmazlık iğnesini devlette yaptırmak istedim muayeneye girdiğimde ayak üstü 2 saniye bakıp gitti ne ultrason görüntüsü verdi ne bişey söyledi
Meram tıpa gittim kesinlikle oraya gitmeyin bir odaya 5 tane gebe alıyorlar teker teker sırayla bakıyorlar saçmalığın daniskasi yani siz bizde de kan uyuşmazlığı var 27 haftada iğne vurulacaksın dediler bakalım
Bende 15 temmuza gidiyorum doktorum cok iyi celal önder cok iyi ilgileniyor ultrason doktorpari sevmiyorum konyadayim suanda 17+6günlük