Doktora gittim 5 hafta 5 gun gibi bir şey dedi sadece kese görünüyor ama bebek yok dedi.10 gün sonra tekrar gel dedi

Bende yani sıra mide bulantıları başladı dedim folik asit kullandığımı ama mide bulantısından dolayi kullanmadığımı söyledim sonra detayli buyuk ultrason istedi alttan vajinal muayene yani bilmiyorum sizler de de boyle bir durum yaşanmış mıydı

3 Beğeni

Şu an bebeği görmesi çok erken diye düşünüyorum. Genelde 6-7. haftalarda bebek görünüyor ve kalp atışı dinlenebiliyor. Alttan muayene oldunuz mu siz ? Bende de ilk öğrendiğimizde hem normal hem de kesinleştirmek için alttan da ultrasonla bakmışlardı

3 Beğeni

Istedi ama ben bilerek yapmak istemedim madem ki küçük dedi gerek olmadığını 10 gun sonra sıkıntı devam ederse olayım dedim

3 Beğeni

Bir zararı yoktu ama içinize nasıl siniyorsa öyle davranmanız sizin için daha iyi tabiki :cherry_blossom:

2 Beğeni

Benimde 5 haftada kese görünüp bebek yoktu 6-7 hafta olunca tekrar gittim doktora normal ultrason da görünmedi vajinal ultrasonla bakıldı bebeği o şekilde gördü doktor

2 Beğeni

Kalp atışları için 10 gün sonra gittiğinizde bol bol su için, kesenin içini görmeleri kolaylaşsın​:blush:

2 Beğeni