Doktora gitmeli miyim

Merhaba kızlar sabah tetanoz aşısı oldum onun vermiş olduğu bir ağrı var en çok kolumda ve vücudumda, kabız olmuşum iki kere tuvalete çıktım ama ikisindede basurum kanadı sanki pıhtı gibide kanamış, sonrasında kanamam yok ama bu bebeğe zarar verir mi? Ben avcılar da oturuyorum en yakın acil devlet bahçelievlerde var sanırım nasıl bir yol izlemem gerekir acaba :worried:

1 Beğeni

Geçmiş olsun canım, evde kremin varsa basür için onu sür. Ilık suya otur faydası olur. Tetonoz bende de çok ağrı yaptı tam bir hafta iş falan yapamadım. Kabızlık için bol kayısılı hoşaf yapıp iç aç karnına sabah akşam söktürür. Bir de kabızlık için doktorum bana probiyotik verdi istersen foto atarım, ilaç değil toz takviye yoğurtla yiyorsun sonra tuvalete rahat çıkarıyor

1 Beğeni

Kremim yok randevum var gidince soracağım böyle bir durumda ne kullanmam gerekir, 3 4 tane yedim kayısı iyi gelir inşallah :pray: resmen elim ayağım boşaldı çok halsiz kaldım Rabbim hayırlısı ile iyi etsin inşallah, teşekkürler cevabınız için​:blossom:

Bende Avcılar da oturuyorum tam neredesiniz soruna gelirsek asi bir şey yapacağını düşünmüyorum ama belki sizin bunyeniz alerjik reaksiyon göstermiş olabilir Basur için bir Dr görünün onun önerdiği kremleri kullanin

Gümüşpalada oturuyorum hafta içi devlette randevum var, normalde medilife gidiyorum ama oraya Bi dahaki ay gideceğim. Hemşire demişti ağrın olursa parol iç diye az daha durayım olmazsa içerim :herb: Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

1 Beğeni

Medilife da hangi doktora gidiyorsun canim bende oraya gidiyorum

Ahmet Akgün e gidiyorum :herb: siz hangi doktora gidiyorsunuz

Ali sunaya gidiyorum memnunmusun ben 2 kere gittim ama rahatlatici iyi bi doktor

Evet yol gösterici sormadan anlatan bi doktor ben perinatoloji takipliydim Bakırköyden plesantam aşağıdaydı süreci rahat ve daha sakin atlattım diyebilirim :four_leaf_clover:

1 Beğeni

Rica ederim nasıl oldunuz iyi misiniz

:joy: :joy: Canımm doktora gittim hemde 3 ayrı doktora cumartesi ve pazarı çok ağrılı geçirdim burnum filanda akmaya başladı, basuru aklıma bile getiremedim sormayı acilde parol serum takılda kadın doktoruna bebişi gösterdim çok iyi dedi Allaha şükür, sağlık ocağında da kan ve idrar tahlilim temiz çıktı :heart_eyes: tekrar ağrı ve kanama olmayınca basurda unuttum. :herb: Sen nasılsın :cherry_blossom: bebişin nasıl

1 Beğeni

Çok şükür sevindim senin adına canım Bebekte buraz huzursuz biraz öksürük var abileri sağ olsun hasta ettiler galiba

1 Beğeni

Kuzum benim Allah şifa versin inşallah :pray: benimde oğlum var 1 e gidiyor muhtemelen bizde hastalık ve sağlık arası ilerliycez doğum yapınca okul işin içine girince bulaş riski bitmiyor çocukların arasında :four_leaf_clover: sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabbim :white_heart: hayırlı evlat olsunlar

1 Beğeni

Amin inşallah canım :two_hearts: tüm evlatlarımızı korusun o kadar hasta oldum bulastirmadin abisi grip oldu öpme yaklaşma dememe rağmen bulaştırdi maalesef :pensive:

Şimdi ki grip midir covid varyantımıdır bir başka resmen antibiyotikle yaşıyor çocuklarımız Allah uzak etsin inşallah hastalığı :blossom:

1 Beğeni

Amin canım evet çok zor