Doktor yardımı Muğla Seydikemer Fethiye

Arkadaşlar mugla seydikemer fethiye olan varsa doktor önerebilir mi kaş kalkanda yaşıyorum kaştaki doktordan memnun kalmadım

4 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: Gebeliğin hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

@mugla-anneleri Buraya bekleniyorsunuz :grin:

2 Beğeni

Merhaba @Havva1 hoşgeldiniz :bouquet:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba canım Mucize Anne’ye hoşgeldin​:partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: @Havva1

2 Beğeni

Özel klinik- Serdar Kaya - çok ilgili, sakin, anlayışlı güleryüzlü bir doktor, gece gündüz her zaman mesaja cevap veriyor, tek olumsuz söyleyebileceğim detaylı bilgi vermiyor gibi hissettim ama sorarsan cevap veriyor.

Esnaf hastanesi- Yahya Kemal Koçyiğit - Detaylı bilgi veriyor, ilgili bir doktor, mesajlara hızlı cevap veriyor, çok yoğun çalışıyor ama nedense ben bi ısınamadım.

Letoon hastanesi- Aslım Çınar - Güzel yüzlü, tatlı, çok ilgili, ben Aslım hanıma daha çok ısındım ama mesajlara cevap vermediği oluyor.

Seydikemer devlet hastanesi - Asiye Karayel Polat - Hiç gerek yok zorda kalınsa anca gidilir.

Mesaj konusu benim için önemli ama tabi doktorlar mesajlara ne kadar cevap vermeli vermemeli onu da bilmiyorum.

1 Beğeni

Tamam canım çok teşekkür ederim bende tam asiye hanıma randavu almıştım

1 Beğeni

Eğer randevu varsa Seydikemer devlet hastanesinden Gizem Hanımdan alın onu bir kaç kişi önerdi bana gitmedim ama randevu aldım ben de 25 ocak için

1 Beğeni

Tamam canım

Ben kaşa gittim kaş’taki doktordan memnun kalmadım o yüzden daha çok küçügüz yol yakınken güzel güvenilir bi doktorla devam etmek istiyorum

Anladım ben de 8 haftalığım ama doktoruma karar veremedim aklıma tam anlamıyla yatan biri olmadı şimdi Gizem hanıma gidicem

Bende aynı 7 haftalıgım kaşa gittim ama memnun kalmadım

1 Beğeni

Gizem hanıma baktım randevu yok

Evet Gizem hanımda randevu zor bulunuyor pazartesi sabah 10dan sonra bakın o zaman açılıyor

Tamam canım çok sagol

1 Beğeni