Arkadaşlar mugla seydikemer fethiye olan varsa doktor önerebilir mi kaş kalkanda yaşıyorum kaştaki doktordan memnun kalmadım
Aramıza hoşgeldin Gebeliğin hayırlı olsun
@mugla-anneleri Buraya bekleniyorsunuz
Merhaba @Havva1 hoşgeldiniz
Teşekkür ederim
Merhaba canım Mucize Anne’ye hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun @Havva1
Özel klinik- Serdar Kaya - çok ilgili, sakin, anlayışlı güleryüzlü bir doktor, gece gündüz her zaman mesaja cevap veriyor, tek olumsuz söyleyebileceğim detaylı bilgi vermiyor gibi hissettim ama sorarsan cevap veriyor.
Esnaf hastanesi- Yahya Kemal Koçyiğit - Detaylı bilgi veriyor, ilgili bir doktor, mesajlara hızlı cevap veriyor, çok yoğun çalışıyor ama nedense ben bi ısınamadım.
Letoon hastanesi- Aslım Çınar - Güzel yüzlü, tatlı, çok ilgili, ben Aslım hanıma daha çok ısındım ama mesajlara cevap vermediği oluyor.
Seydikemer devlet hastanesi - Asiye Karayel Polat - Hiç gerek yok zorda kalınsa anca gidilir.
Mesaj konusu benim için önemli ama tabi doktorlar mesajlara ne kadar cevap vermeli vermemeli onu da bilmiyorum.
Tamam canım çok teşekkür ederim bende tam asiye hanıma randavu almıştım
Eğer randevu varsa Seydikemer devlet hastanesinden Gizem Hanımdan alın onu bir kaç kişi önerdi bana gitmedim ama randevu aldım ben de 25 ocak için
Tamam canım
Ben kaşa gittim kaş’taki doktordan memnun kalmadım o yüzden daha çok küçügüz yol yakınken güzel güvenilir bi doktorla devam etmek istiyorum
Anladım ben de 8 haftalığım ama doktoruma karar veremedim aklıma tam anlamıyla yatan biri olmadı şimdi Gizem hanıma gidicem
Bende aynı 7 haftalıgım kaşa gittim ama memnun kalmadım
Gizem hanıma baktım randevu yok
Evet Gizem hanımda randevu zor bulunuyor pazartesi sabah 10dan sonra bakın o zaman açılıyor
Tamam canım çok sagol