Merhaba güzel anneler İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesin de doktor tavsiyesi ve orada doğum yapan var mı bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler @istanbul-anneleri @tecrübeli-anneler
Bende kontrollere cam sakuraya gidiyordum şuanda değiştirdim evine uzak olduğu için ama ben genel klarja muaynelerden memnundum testlerinin hepsini irad yaptırdım muayeneye eşleri almıyorlar ultrason kagidida verilmiyor hiç onun dışında doğum üniteleri çok güzel memnun kalanda çok memnun kalmayan da var ama genel olarak ben çok memnundum özellikle gebe okuluna da gittim ebeler aşırı ilgililer
Mesela doktor önerisi olamaz kimsenin çünkü genelde asistan doktor bakıyor yani ben Ali doktora gidiyodum ama hep kadın Dr bakiyordu fakat bir şikayetim yoktu onu. Dışında her muayene öncesi de tansiyon bakıyorlar poliklinikte ebe var onda aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz gayet güzel açıklıyor doğum korkunuzu bir nevi yenmiş olursunuz ben şuanda özele geçtim inanın cam sakura kadar ilgilenilmiyor poliklinik hizmeti olarak dr iyi ama adı üstünde özel hastane olmasına rağmen hiç tansiyon ölçümü bile yapılmıyoruayne öncesi ebe polikliniğide yok
Teşekkür ederim bilginiz için tüm testleri yapıyorlar mı peki
Doğum için gördüğüm kadarıyla pek önermiyolar orayı. Komşularım da tavsiye etmiyor
Peki hangi hastaneyi önerirsiniz İstanbul Avrupa yakasında @istanbul-anneleri