Giresun anneleriii helpp Şehir değişikliğinden dolayı Giresunda kadın doğum doktoru arıyorum işinin ehli tecrübeli bir doktor tavsiye edermisiniz özel hastane veya klinik olsun devlet istemiyorum
Merhabalar Giresunluyum 1 sene önce Bursa’ya geldim… ilk doğumumu Giresun özel kent hastanesi Dr uğur deniz türel de harika bir doktor tavsiye ederim ben çok memnun kalmıştım keşke orada olsam 2. Doğumumuda yapsaydı![]()
mutlaka araştıracağım teşekkür ederim Hüseyin mıhçıyı da önermişlerdi aynı hastanedeler fakat gece ulaşım oluyor mu googleden baktığımda kapalı gözüküyor kent hast.
Çok tavsiye etmiyorum o doktoru her doktorun kötü durumu oluyor devlet kadın doğumdan kötü ayrıldı ben çok haz almıyorum. Bende gittim doktora güler yüzlü tatlı dilli ama işte bir kere huylandım Kent hastanesinın ortaklarından kendısı
Doktorların kendi telefon numaraları oluyor veya acile gittiğinizde durumunuz kötüyse doktoru arayıp duruma göre çağırıyorlar
Ada hastanesındeki uğur beyide bi araştırın isterseniz ablam gitmişti çok memnun kalmıştı çevremden gidenlerde çok memnundu olumsuz bir şeyini duymadım
Tamm çok teşekkür ediyorum ![]()
@giresun-anneleri hangi doktorları tavsiye edersiniz arkadaşımıza yardımcı olur musunuz lütfen ![]()
huseyin bey bana tedavi gormeden cocuk sahibi olamayacagimi soylemisti. o gunden sonra bir daha gitmedim. herhangi bir tedavi de gormedim cocuk sahibi olabilmek icin. su an 23 haftalik hamileyim, her sey de yolunda cok sukur. ada hastanesinde ugur cobanoglu var, ben memlekette yasamiyorum fakat butun arkadaslarim kendisine gitti ve cok da memnun kaldilar. tavsiye ediyorum o yuzden.
ve ayrica belirtmek isterim ki tedavi gormeden cocuk sahibi olamazsin demesine ragmen ilk korunmasiz iliskide gebe kaldim. bana da cok buyuk bir surpriz oldu.
Ben şuan ada hastanesindeki uğur çobanoğluna gidiyorum canım memnunum doğum yapmadım henüz ama şuanlık ilgi alaka olarak iyi gece acilden giriş yaptım samcım vardı doktoru arıyorlar sabah klinikten once gelip bakiyor sonra aşağıya ultrasona alıyor bakıyor acil durumda gece de geliyormus
Evet o doktor ve çokta esprili
ablam çok memnun kalmisti iyi yapmışsınız ona gitmekle
Çok şaşırmadım bu duruma doktorun…. iyi yapmışşınız gitmemekle çok şükür Allah nasıp etmiş ![]()
![]()
Evet Uğur çobanoğlunu buradan ve dışarıdan çok fazla öneren oldu kendisine gideceğim çok sevindim ve rahatladım teşekkür ediyorum kızlar![]()